Administrer en Dropbox Family-plan

Opdateret Oct 12, 2023

Dropbox Family-planen har 2 TB lagerplads, der kan deles af op til 6 medlemmer. Alle medlemmer af Family-planen skal være 13 år eller ældre i USA og 16 år eller ældre i alle andre lande.

Den person, der køber Dropbox Family, bliver administrator for planen. Family-administratoren har adgang til familiemedlemskaber og afregningsoplysninger i indstillingerne til Dropbox-kontoen.

Invitér nye medlemmer

Familyadministratoren kan invitere nye medlemmer og se status for invitationer.

Når et familiemedlem tilslutter sig planen, har medlemmet straks adgang til den delte lagerplads og funktionerne i Dropbox Family. Hvis et medlem havde en Dropbox Plus- eller Professional-plan inden medlemskabet af Family-planen, tilbagebetales restbeløbet for deres oprindelige plan til deres personlige konto.

Hvis familiemedlemmer ikke allerede har deres egen Dropbox-konto, kan de oprette en, når de accepterer invitationen til at blive medlem af Family-planen.

Sådan inviterer du nye medlemmer:

1. Log på dropbox.com med din Family-administratorkonto.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Family.
  5. Klik på Inviter medlemmer.
  6. Indtast e-mailadressen på det familiemedlem, du vil invitere, og skriv eventuelt en note.
    • Du kan også invitere familiemedlemmer med et link. Det gør du ved at klikke på Få et link i stedet og dele linket i en e-mail eller en anden besked.
  7. Klik på Send invitationer.

Når et medlem accepterer din invitation og slutter sig til planen, vises medlemmets navn og e-mailadresse under Din familie sammen med en status.

highlight icon

Bemærk! Du kan når som helst kopiere og sende en invitation via et link, men du kan ikke sende en invitation via e-mail igen. Opret i stedet en ny e-mailinvitation, eller send en linkinvitation.

Annuller en invitation

Administratoren for Family-planen kan til enhver tid annullere en invitation:

1. Log på dropbox.com med din Family-administratorkonto.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Family.
  5. Klik på “” (tre prikker) ud for den afventende invitation, du vil annullere.
  6. Klik på Slet invitation.

Fjern et medlem

Administratoren af Family-planen kan når som helst fjerne et medlem af Family-planen:

1. Log på dropbox.com med din Family-administratorkonto.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Family.
  5. Klik på “” (tre prikker) ud for navnet på det medlem af Family-planen, du vil fjerne fra planen.
  6. Klik på Fjern medlem.
highlight icon

Bemærk! Hvis administratoren af Family-planen fjerner et medlem fra planen, konverteres medlemmets konto til en gratis Dropbox Basic-konto. Medlemmet beholder alle filer og mapper fra sin egen konto samt det indhold, der blev delt med vedkommende, men medlemmet vil ikke længere have adgang til funktionerne og lagerpladsen i Family-planen. Administratoren af Family-planen kan beslutte, om et fjernet medlem må beholde en kopi af Familiemappe.

Opdater faktureringsoplysninger

Family-administratoren kan skifte betalingsmetode og faktureringsperiode og se fakturaer og kvitteringer i faktureringshistorikken.

1. Log på dropbox.com med din Family-administratorkonto.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Fakturering.

Kontrollér lagerpladsen

Family-administratoren kan se, hvor meget lagerplads der er brugt, og hvordan brugen er fordelt mellem medlemmerne.

1. Log på dropbox.com med din Family-administratorkonto.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.