Sådan opgraderer du en privat konto til en teamkonto

Opdateret Dec 18, 2023

Hvis din organisation indtil nu har delt en enkelt Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konto, kan du opgradere til en Dropbox-teamkonto for at give teammedlemmerne bedre muligheder for at arbejde sammen.

Dropbox-teams er en abonnementsplan, der giver teams følgende muligheder:

• Mindre risiko for at miste data og for modstridende kopier.
  • Beskytter filer ved at kræve, at hvert teammedlem logger på med sine egne legitimationsoplysninger.
  • Større kontrol over deling og funktioner til at fjerne medlemmer, der ikke længere er en del af dit team.
  • Tillader, at teammedlemmer kan opbevare private og arbejdsrelaterede filer separat.

Sådan opgraderer du til en teamkonto

Trin 1: Nulstil din adgangskode

Du bør som det første overveje at nulstille din adgangskode til Dropbox. Eftersom dine kolleger snart får separate konti, er der ingen grund til, at de har adgang til din konto fremover.

1. Log på din Basic-, Plus- eller Professional-konto på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar øverst til højre på en side for at åbne kontomenuen.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Sikkerhed.
  5. Klik på Skift adgangskode under Adgangskode.

Trin 2: Opgrader din konto, og inviter teammedlemmer

Når du har nulstillet din adgangskode, kan du opgradere til en Dropbox-teamkonto.

Når du har købt din teamkonto, kan du invitere kolleger til dit team.

1. Log på med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Åbn siden Medlemmer, og klik på Inviter medlemmer.
  4. Indtast e-mailadresserne på de personer, du vil invitere, og klik på Inviter til team.
    • Brug hver persons egen e-mailadresse, når du inviterer dem.
highlight icon

Bemærk! Hvis du logger på Dropbox med Log på med Apple og har aktiveret Skjul min e-mailadresse, skal du tilføje din rigtige e-mailadresse på din Dropbox-konto, før du opgraderer din konto til en teamkonto.

Trin 3: Fjernslet dine enheder

Derefter kan du sikre, at ingen andre brugere kan få adgang til din konto, ved at fjernslette filer fra de enheder, du ikke længere bruger.

Trin 4: Acceptér invitationerne

Alle de personer, du har inviteret, modtager en e-mailinvitation.De skal acceptere invitationen, inden de kan blive en del af dit team.

Dine kolleger bliver derefter bedt om at logge på Dropbox igen på deres enheder. De skal bruge den samme e-mailadresse, som de brugte til at blive medlem af teamet.

highlight icon

Bemærk! Første gang, dine kolleger logger på og åbner Dropbox-mappen, har de muligvis ikke alle de nødvendige filer på deres konti.Du skal dele de relevante mapper med dem.

Trin 5: Angiv tilladelser for dine mapper

Da du har logget af eksternt og fjernslettet alle de filer fra de ekstra enheder, der var forbundet med din konto, er du den eneste, der kan se de forskellige filer og mapper på din konto.Du kan organisere mappestrukturen og tilladelserne, præcis som du vil, inden du deler dem med resten af teamet.

highlight icon

Bemærk! Du skal invitere dine kolleger til de specifikke mapper, før de får adgang.

Så snart dine kolleger accepterer dine invitationer, synkroniseres de mapper, du har delt, automatisk til deres respektive enheder og bliver til  teammapper.