Dropbox-tilføjelsesprogrammet Sikkerhed

Opdateret Jan 11, 2024
person icon

Tilføjelsesprogrammet Sikkerhed kan købes af teams på Dropbox Standard eller Business. Funktionerne i tilføjelsesprogrammet Sikkerhed er automatisk inkluderet i Dropbox Advanced, Business Plus og Enterprise.

Med Dropbox-tilføjelsesprogrammet Sikkerhed får teams et ekstra lag af sikkerhed ved at registrere formodet ransomware, klassificering af personlige oplysninger og ved at sende advarsler til administratorer vedrørende mistænkelig aktivitet.
highlight icon

Bemærk!

Funktioner i Dropbox-tilføjelsesprogrammet Sikkerhed

Registrering af ransomware

Registrering af ransomware er med til at beskytte mod, at skadelige angreb fra ransomware spreder sig, da det registrerer skadelige aktiviteter tidligt. Administratorer kan administrere advarsler om ransomware i administratorpanelet.

Læs mere om registrering af ransomware.

Dataklassificering

Klassificering af data hjælper teams med at overholde virksomhedsregler og lovkrav ved automatisk at spore og rapportere om personlige oplysninger, der er gemt i teammapper, teammedlemmers mapper og delte mapper, f.eks. kreditkort-, pas-, bankkonto- og CPR-numre.

Læs mere om klassificering af data.

Sikkerhedsadvarsler

Med sikkerhedsadvarsler modtager administratorer en e-mail, så snart der registreres mistænkelig adfærd, risikable aktiviteter og potentielle datalæk.

Læs mere om sikkerhedsadvarsler.

Sådan får du tilføjelsesprogrammet Sikkerhed

Tilføjelsesprogrammet Sikkerhed kan købes af Dropbox Standard-teams.

Sådan køber du tilføjelsesprogrammet Sikkerhed:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Afregning i sidepanelet i venstre side.
  3. Klik på Tilføj ud for Tilføjelsesprogrammet Sikkerhed i sektionen Tilgængelige tilføjelser.
  4. Klik på Bekræft.

Du bliver opkrævet et forholdsmæssigt beløb for tilføjelsesprogrammet, når du køber det. I den næste faktureringsperiode vil prisen for dit abonnement inkludere den fulde pris for tilføjelsesprogrammet.