Få adgang til de private oplysninger på din Dropbox-konto

Opdateret Jan 31, 2024
Denne artikel forklarer, hvordan du får adgang til dine private filer, oplysninger om din konto og hardware og al tidligere kommunikation med Dropbox. Artiklen beskriver også, hvordan du indsender en anmodning om dataadgang til Dropbox.

Sådan får du adgang til din Dropbox-konto

For at få adgang til din Dropbox-konto skal du, logge på via Dropbox.com i en webbrowser. Du kan også bruge Dropbox-computerappen på din computer eller Dropbox-mobilappen på din Android, iPhone eller iPad.

Hvis du har problemer med at få adgang til din Dropbox-konto, skal du måske ændre din adgangskode til Dropbox. Det kan også være, at har du svært ved at få adgang til din konto, fordi den er inaktiv.

Hvis du kender din Dropbox-adgangskode, men ikke længere bruger den e-mailadresse, der er knyttet til din konto, kan du læse mere om, hvordan du loger på Dropbox uden adgang til din e-mailadresse.

Sådan får du adgang til private filer

Hvis Dropbox-computerappen eller -mobilappen er forbundet med din Dropbox-konto, findes alle dine filer allerede på din computer eller mobilenhed. Hvis de ikke er forbundet, kan du oprette forbindelse til en ny enhed for at downloade alle dine filer.

Hvis selektiv synkronisering er aktiveret for en mappe, kan du redigere dine indstillinger for selektiv synkronisering for også at downloade disse filer til din computer.

Sådan får du adgang til private oplysninger om konti og hardware

Hvis du vil have andre oplysninger ud over de filer, du opbevarer i Dropbox, skal du logge på dropbox.com og gå til din kontoside. Der kan du se de tilhørende kontooplysninger, herunder navn og e-mailadresse.

fanen Sikkerhed kan du desuden se IP-adresserne på forbundne sessioner, computere og mobilenheder samt de apps, der er forbundet med din konto.

Sådan får du adgang til din kommunikation med Dropbox

Hvis du har været i kontakt med Dropbox' supportteam, kan du logge på vores kundeserviceportal og få en oversigt over din kontakt til os.

Hvis du ikke kan logge på, kan du bruge linket Glemt adgangskode på siden. Det påvirker ikke dine logonoplysninger til Dropbox på nogen måde.

Sådan indsender du anmodninger om dataadgang

Hvis du vil anmode om dataadgang, kan du kontakte os på privacy@dropbox.com. Skriv Data Access Request som emne eller i e-mailteksten.