Dataoverførsler mellem Asien/Stillehavsområdet og USA

Opdateret Jan 31, 2024

Brugere af Dropbox-teams har mulighed for at gemme fildata på Amazon Web Services (AWS) i Australien og Japan.

Hvis du vælger at migrere dine fildata fra datacenteret i USA til lokalt datacenter i Australien eller Japan, vil Dropbox tilbyde en engangsmigrering mellem USA og det land, du migrerer til. For at beskytte dine data fuldt ud under migreringen bruger Dropbox SSL til at overføre data mellem regionerne og beregner en MD5-kontrolsum for alle blokke, før dataene overføres og verificeres. Oplysninger overføres mellem vores mange, sikre PoP'er (Points of Presence).