Opret en stærk adgangskode til din Dropbox-konto

Opdateret Aug 14, 2023

Vi anbefaler, at alle forbedrer deres egen sikkerhed på Dropbox og andre steder på nettet. Her er nogle almindelige metoder til beskyttelse af adgangskoder, som opretholder sikkerheden for dine onlinekonti.

Opret unikke adgangskoder til hver tjeneste, du bruger

Det er mest sikkert at vælge unikke adgangskoder til alle de tjenester, du bruger, og beskytte dem omhyggeligt. Hvis du nogensinde har brugt den samme adgangskode til mere end ét website, bør du oprette nye unikke adgangskoder til hvert website.

Tip til oprettelse af stærke adgangskoder

En god adgangskode er let at huske, men svær at gætte for en fremmed. Usædvanlige ord er gode, men kun hvis du bruger flere af dem sammen. Husk disse tips:

• Brug store og små bogstaver på en atypisk måde (f.eks. "stORebogSTAver").
  • Brug atypisk stavning (f.eks. "stavvvvning")
  • Brug personlige slangudtryk.
  • Brug ualmindelige tal og symboler (bemærk, at brugen af "$" i stedet for "s" og "0" i stedet for "o" er ret almindeligt og ikke rigtig udgør nogen forøgelse af sikkerheden.)
  • Angiv en længere adgangskode (mindst 8 tegn).

Skift dine adgangskoder fra tid til anden

En anden måde at beskytte dine adgangskoder på er ved at opdatere dem. Det er en god idé at skifte dem regelmæssigt, eller hvis du bliver nervøs for din kontos sikkerhed, og du bør aldrig gentage tidligere anvendte adgangskoder.

Se, hvordan du nulstiller din adgangskode til Dropbox.

Aktivér totrinsbekræftelse

Totrinsbekræftelse tilføjer et ekstra sikkerhedslag til din konto. Hver gang du logger på Dropbox, skal du indtaste den unikke kode, der er sendt til din telefon, eller en tidsbegrænset engangskode, der genereres fra en understøttet mobilapp, f.eks. Google Authenticator. Dette er en meget effektiv måde at beskytte din konto mod uautoriseret adgang på.

Se, hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse.

Dropbox Passwords

Du kan også bruge Dropbox Passwords til:

• At gemme kontologins, sikkerhedskoder og betalingskort
  • Synkronisering af login mellem dine enheder
  • Automatisk at udfylde eller foreslå adgangskoder, når du logger på websites og mobilapps

Se, hvordan du bruger Dropbox Passwords.