Sådan administrerer du Dropbox Transfer for dit team

Nogle typer administratorer kan administrere Dropbox Transfer for deres team. I denne artikel kan administratorer se, hvordan de slår Dropbox Transfer til eller fra for deres team, og hvordan de kan se teamets overførselsaktiviteter.

Sådan slår du Dropbox Transfer til eller fra for dit team

Sådan slår du Dropbox Transfer til eller fra for dit team:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Deling under Indhold.
  5. Ud for Deling af filer med Dropbox Transfer skal du vælge indstillingen Til eller Fra

Eksisterende overførselslinks er ikke længere tilgængelige, hvis du slår Dropbox Transfer fra for dit team.

Bemærk! Kun teamadministratorer kan administrere denne indstilling – brugeradministratorer og supportadministratorer kan ikke deaktivere overførsler.

Sådan ser du dit teams overførselsaktivitet

Sådan ser du dit teams overførselsaktivitet:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Aktivitet.
  4. Du kan spore følgende overførselsrelaterede aktiviteter:
    • Sendt overførsel
    • Set overførsel
    • Overførselsfilerne er tilføjet
    • Overførsel downloadet
    • Slettet overførsel
    • Ændrede politik for filoverførsler for team

Du kan filtrere den viste aktivitet efter Datointerval, Personer, Indhold eller Aktiviteter. Se mere om, hvordan du får vist teamaktivitet.

Bemærk! Når et teammedlem fjernes fra et team, slettes vedkommendes overførsler, og de er ikke længere tilgængelige.