Sådan deler du projekter i Dropbox Replay

Opdateret Dec 18, 2023
person icon

Dropbox Replay er tilgængelig for alle Dropbox-brugere på dropbox.com. Tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay er en betalt funktion, der er tilgængelig for kunder med Dropbox Plus, Essentials, Professional, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Når du tilføjer filer eller opretter projekter i Dropbox Replay, kan du dele dem med dine samarbejdspartnere. Du kan også administrere tilladelser til deling, adgang til seere og kommentarer, download og beskyttelse med adgangskode. Administratorer har adgang til alle Replay-teamfiler og -projekter. Få mere at vide om administratorværktøjerne i Dropbox Replay.
highlight icon

Bemærk: Adgangskodebeskyttelse og Tilføj forfaldsdato er betalt funktion inkluderet i Dropbox Replay tilføjelsesprogram.

Sådan deler du filer i Dropbox Replay

Sådan deler du en video, et billede eller en lydfil i Dropbox Replay:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Peg på miniaturebilledet eller på rækken med den fil, du vil dele.
  5. Klik på "" (de tre prikker) øverst til højre.
  6. Klik på Del i den viste menu.
    • Bemærk! Du kan ændre alle dine filtilladelser fra fanen Links i Dropbox Replay-tilføjelsesprogrammet.
  7. Vælg modtageradgang:
    • Se, og skriv kommentarer: Samarbejdspartnere kan se filen og kommentarer, og de kan selv skrive kommentarer.
    • Skrivebeskyttet: Samarbejdspartnere kan se filen, men de kan hverken se eller tilføje kommentarer.
      • Bemærk! Klik på tandhjulsikonet for at kræve en adgangskode, tillade downloads eller tillade adgang via et link.
  8. Klik på Send eller Kopiér link.
  9. Indsæt linket der, hvor du vil dele det.
highlight icon

Bemærk! Links til filer viser titlen på filen samt en miniature med en forhåndsvisning og en kort beskrivelse af Dropbox Replay.

Sådan deler du eller tilføjer personer til projekt i Dropbox Replay

At dele eller tilføje personer til en projektmappe i Dropbox Replay:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Peg på miniaturebilledet eller på rækken med den mappe, du vil dele.
  5. Klik på "..." (tre prikker) i øverste højre hjørne.
  6. Klik på Tilføj personer i den viste menu.
  7. Indtast e-mailadressen på de personer, du vil tilføje.
  8. Tilføj en besked, hvis du vil.
  9. Vælg Rediger eller Se, og skriv kommentarer, for at tildele tilladelser.
  10. Klik på Tilføj.
highlight icon

Bemærk: Du kan også tilføje personer direkte fra din mappe ved at klikke på Tilføj personer øverst til højre.

Din samarbejdspartner modtager en e-mail med en invitation til at åbne dit projekt. Hvis du vil samarbejde på et projekt i realtid, skal du i stedet starte en session med livegennemgang. Sådan bruger du livegennemgang i Dropbox Replay.

Sådan giver eller fjerner du adgang til din delte fil via et link

Sådan giver du adgang til din delte fil via et link:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Åbn den fil, du vil give adgang til via et link.
  5. Klik på Del i øverste højre hjørne.
  6. Klik på tandhjulsikonet.
  7. Slå Aktivér linkadgang til eller fra.
highlight icon

Bemærk! Hvis du vil slå alle dine delte links til eller fra, skal du klikke på fanerne Se, og skriv kommentarer eller Skrivebeskyttet.

Sådan sletter du en bruger fra dit projekt

Sådan sletter du en bruger fra dit projekt:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Klik på brugerens avatar (profilbillede eller initialer) nederst i miniaturen for projektet.
  5. Klik på rullelisten ud for brugerens navn.
  6. Klik på Fjern.
highlight icon

Bemærk! Hvis du vil sikre, at en bruger ikke har adgang til filerne i et projekt, skal du deaktivere alle dine delte links under fanerne Se, og skriv kommentarer eller Skrivebeskyttet. Du kan også beskytte dine filer og projekter med adgangskode for at forhindre adgang med tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay.