Sådan sender du en anmodning om underskrift

Opdateret Feb 05, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, som alle Dropbox-kunder har adgang til. Nogle af mulighederne kræver dog et betalt abonnement på Dropbox Sign eller Dropbox Essentials, Business eller Business Plus.

En anmodning om underskrift henviser til hele transaktionen med at klargøre og sende et eller flere dokumenter til elektronisk underskrivning af en eller flere underskrivere og derefter modtage de underskrevne dokumenter. Hvis en anmodning om underskrift omfatter flere dokumenter og flere underskrivere, tæller det stadig kun som en enkelt anmodning om underskrift.

Sådan sender du en anmodning om underskrift

Du kan sende anmodninger om underskrift fra siden Signaturer på dropbox.com eller Dropbox-mobilappen.

highlight icon

Bemærk!

• Alle Dropbox-kunder kan sende op til 3 gratis anmodninger om underskrift pr. måned.
  • Kunder med en betalt Dropbox Sign-plan eller Dropbox Essentials, Business eller Business Plus kan sende mere, hvilket afhænger af planen.
  • Hvis du konfigurer deling med branding, vises dit logo i alle e-mails med anmodninger om underskrift og forhåndsvisninger.
  • Skabeloner er ikke tilgængelige i Dropbox-mobilappen.

Sådan sender du en anmodning om underskrift:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Underskrifter i venstre sidepanel.
  3. Klik på Indhent underskrifter.

• Bemærk! Hvis du ikke har en Dropbox Sign-konto, skal du klikke på afkrydsningsfeltet for at acceptere vilkår og betingelser.

4. Markér afkrydsningsfeltet ud for den fil, du vil bruge. Du kan bruge søgelinjen eller gå via Mine filer eller Seneste, hvis den ikke vises med det samme.

• Bemærk! Du kan også uploade en fil ved at klikke på Upload filer nederst til venstre.

5. Klik på Vælg.
  6. Angiv navnene og e-mailadresserne på dem, der skal underskrive.

• Bemærk! Klik på Tilføj en ekstra underskriver for at tilføje en anden eller dig selv til dokumentet.

7. Klik på Tilføj
    • Bemærk! Hvis du ikke har en Dropbox Sign-konto, skal du klikke på afkrydsningsfeltet for at acceptere vilkår og betingelser.

8. Placer underskriftsfelterne. Få mere at vide om Dropbox Sign-editoren.
  9. Rediger eventuelt dokumenttitlen.
  10. Klik på Send øverst til højre
  11. Gennemgå navnene og e-mailadresserne for alle underskriverne.
  12. Klik på +CC ud for underskriverens e-mailadresse for at tilføje alle, du gerne vil sætte på CC.
  13. Tilføj en besked, hvis du vil.
  14. Du kan redigere navnet på den underskrevne kopi.
  15. Vælg det sted, du vil gemme dokumentet.
  16. Klik på Send.

Anmodningen om underskrift vises på fanen Dokumenter.

Sådan redigerer eller underskriver du et dokument i Dropbox-mobilappen til iOS eller Android:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Gå til den PDF-fil, du vil sende til underskrivning.
  3. Tryk på dokumentet for at åbne forhåndsvisningen.
  4. Tryk på Rediger/Underskriv nederst til venstre.
  5. Tryk på Underskriv på menulinjen nederst.
  6. Vælg Andre.
  7. Indtast navnet og e-mailadressen på underskriveren.

• Bemærk! Du kan kun tilføje én underskriver i Dropbox-mobilappen.

8. Tryk på Næste.
  9. Tilføj de ønskede felter i din PDF-fil ved hjælp af menulinjen nederst på skærmen.

• Bemærk! Alle de felter, du tilføjer, skal udfyldes af underskriveren.

10. Rediger eventuelt Emne og Meddelelse, inden du sender til underskriveren.
  11. Tryk på Send.

Der tilføjes en kopi af din PDF-fil på samme sted som den oprindelige PDF-fil, og den seneste status for anmodningen tilføjes filnavnet, f.eks. “Eksempel_PDF (afventer)”.

Sådan sender du en anmodning om underskrift ved hjælp af en skabelon

Du kan også sende en anmodning om underskrift ved hjælp af en skabelon. Få mere at vide om, hvordan du opretter skabeloner.

highlight icon

Bemærk! Du skal have en betalt Dropbox Sign-plan eller en af planerne Dropbox Essentials, Business eller Business Plus for at kunne administrere skabeloner.

Sådan sender du en anmodning om underskrift ved hjælp af en skabelon:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Underskrifter i venstre sidepanel.
  3. Klik på fanen Skabeloner.
  4. Klik på “” (tre prikker) ud for den skabelon, du vil bruge.
  5. Klik på Brug. Der oprettes et nyt dokument.
  6. Angiv navnene og e-mailadresserne på dem, der skal underskrive.
  7. Klik på Næste
  8. Rediger eventuelt dokumenttitlen.
  9. Vælg en placering for at gemme dokumentet.
  10. Klik på Næste
  11. Gennemgå navnene og e-mailadresserne for alle underskriverne.
  12. Tilføj eventuelt en e-mailadresse.
  13. Klik på Send til underskrift.

Anmodningen om underskrift tilføjes på fanen Dokumenter.