Oversigt over siden Underskrifter

person icon

I denne artikel beskrives en side, som alle Dropbox-kunder har adgang til. Nogle af funktionerne på siden kræver dog et betalt abonnement på Dropbox Sign eller Dropbox Essentials, Business eller Business Plus.

På siden Signaturer på dropbox.com kan du sende anmodninger om underskrift, se statussen for anmodninger om underskrift, selv underskrive dokumenter og administrere skabeloner direkte fra dropbox.com.
highlight icon

Bemærk!
  • Alle Dropbox-kunder kan selv underskrive et ubegrænset antal dokumenter, og de har adgang til 3 gratis anmodninger om underskrift hver måned.
  • Det er muligt at få flere anmodninger om underskrift og skabeloner med betalte Dropbox Sign-planer og Dropbox Essentials, Business eller Business Plus.
  • Du kan også sende anmodninger om underskrift i Dropbox-mobilappen.

Fanen Dokumenter

På fanen Dokumenter vises alle de anmodninger om underskrift, du har oprettet. Du kan downloade eller få forhåndsvist et dokument, når det er gemt på fanen Dokumenter, og du kan sortere efter status.

Klik på rullelisten Status, hvis du vil sortere efter følgende statusser:

• Afventer underskrift
  • Afventer din underskrift
  • Afvist
  • Underskrevet

Administratorer på berettigede Dropbox-teamkonti kan også sortere efter Afsender

Understøttede filtyper

Nogle filtyper kan sendes til anmodning om underskrift eller kan underskrives af dig selv. Understøttede dokumenttyper omfatter:

• .doc
  • .docx
  • .html
  • .jpg
  • .jpeg
  • .pdf
  • .png
  • .ppsx
  • .ppt
  • .pptx
  • .txt
  • .xls
  • .xlsx

Fanen Skabeloner

Med skabeloner kan du hurtigt oprette dokumenter, du skal have underskrevet flere gange. På fanen Skabeloner kan du administrere skabeloner, som du kan redigere eller slette, du kan bruge en skabelon til at oprette en ny anmodning om underskrift, og du kan se, hvor mange skabeloner du har adgang til.

highlight icon

Bemærk! Du skal have en betalt Dropbox Sign-plan eller en af planerne Dropbox Essentials, Business eller Business Plus for at kunne administrere skabeloner.