En oversigt over kampagnen Dropbox og Moto Essentials for Business

Opdateret Dec 13, 2023
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, der er tilgængelig for nogle Motorola-kunder.

Motorola-kunder, der køber Moto Essentials for Business, får adgang til Dropbox-cloudlager.

Hvad er Moto Essentials for Business?

Moto Essentials for Business er en løsning fra Motorola, der inkluderer Dropbox-lagerplads samt alle de andre funktioner, der er inkluderet i Dropbox Enterprise.

Hvordan køber jeg Dropbox-cloudlager gennem Motorola?

Når du køber Moto Essentials for Business, følger Dropbox-cloudlager med i købet. Du kan købe Moto Essentials for Business direkte hos Motorola.

Hvad hvis jeg vil ændre noget i min Dropbox-plan?

Hvis du er teamadministrator, kan du ændre din Dropbox-lagerplads eller antallet af brugere på dit team. Hvis du har brug for hjælp til dette, skal du kontakte din Motorola-supportmedarbejder via den e-mailadresse, du fik i din velkomstmail.

Hvem er kvalificeret?

Dette tilbud gælder for teams. Alle kunder, der køber Moto Essentials for Business, kan få Dropbox-cloudlager.

Hvor skal jeg henvende mig for at få kundesupport?

Hvis du har spørgsmål eller brug for support, skal du kontakte din teamadministrator. Hvis du er teamadministrator, skal du kontakte din Motorola-supportmedarbejder via den e-mailadresse, du fik i din velkomstmail.

Få mere at vide om den support, Motorola kan tilbyde til forhandlere.