Tæller delte mapper med i min lagerkvote?

Opdateret Feb 02, 2024

Delte mapper bruger plads på hvert medlems konto, medmindre de er på det samme Dropbox-team.

Din lagerpladskvote i Dropbox beregnes ved lægge den samlede mængde data på din Dropbox-konto sammen. Dette inkluderer alle delte mapper, du er medlem af, og filer indsamlet fra filanmodninger.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan Dropbox gør det nemt at sende store filer.

Hvis nogen deler en mappe med dig, der er større end den mængde plads, du har tilbage, kan du ikke få adgang til mappen. Hvis du f.eks. har en Dropbox Basic-konto på 2 GB, og du har brugt 1,5 GB plads, kan du ikke acceptere en delt mappe, der er større end 0,5 GB.

Hvis du har brug for at se delte filer, der er større end den resterende plads på din konto, kan du:

Hvordan påvirker delte links min lagerplads?

Links, der deles med dig, optager ikke plads på din konto, og du kan downloade disse filer til din computer. Hvis du downloader en fil fra et delt link, kan du redigere din downloadede kopi. Dine ændringer synkroniseres dog ikke med den oprindelige fil, der blev delt med dig.

Påvirker delte mapper min lagerplads, hvis jeg er medlem af et Dropbox-team?

Hvis du er medlem af et Dropbox-team, tæller størrelsen på en delt mappe kun én gang i forhold til hele teamets fælles kvote.