Administrer dine teammedlemmers harddiskplads

Dropbox-computerappen angiver filer som Kun online, så de ikke optager plads på harddisken. I denne artikel beskrives det, hvordan administratorer kan ændre indstillingerne for Kun online for deres team. Læs mere om, hvordan du bruger Kun online for filer med Dropbox-systemudvidelsen.

Administratorer kan også fjerne Dropbox-systemudvidelsen fra teammedlemmernes computere.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Administrer dit teams standardindstillinger for Kun online

Teammedlemmer kan administrere deres egne indstillinger for systemudvidelsen, eller de kan vælge Lad min administrator administrere denne indstilling i præferencerne i computerappen for at lade administratoren vælge en standardindstilling.

Lad min administrator administrere denne indstilling ændrer ikke de nuværende indstillinger for udvidelsen på teammedlemmernes filer. Teammedlemmerne kan stadig angive individuelle filer som Kun online eller som lokale på deres egne computere, og de kan når som helst gå tilbage til at administrere deres egne indstillinger.

Sådan administrerer du standardindstillingerne for synkronisering for dit team:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i venstre sidepanel.
  3. Klik på Indstillinger til venstre i administratorpanelet.
  4. Klik på Synkroniser i sektionen Indhold.
  5. Klik på din foretrukne standardindstilling ud for Indstil standard for nye filer.
    • Vælg Kun online på rullelisten for at indstille som standard, at de nye filer, der tilføjes på et teammedlems Dropbox-konto, er Kun online.
    • Vælg Tilgængelig offline for at gøre alle nye filer, der tilføjes på et teammedlems Dropbox-konto, tilgængelige offline.
  6. Vælg Til eller Fra på rullelisten Spar automatisk plads på harddisken. Denne indstilling angiver automatisk filer, som teammedlemmer ikke har åbnet i nogle måneder, til Kun online.