Sådan administrerer du apps for din Dropbox-teamkonto

Opdateret Jan 26, 2024

Som Dropbox-teamadministrator kan du administrere apps for dit team på siden Apptilladelser i administratorpanelet. Her kan du blokere eller tillade apps og administrere teampræferencer for specifikke apps.

Bloker apps

Du kan vælge at blokere dit team, så de ikke kan oprette forbindelse til nogen apps, eller du kan blokere dem for specifikke apps.

highlight icon

Bemærk!

• Hvis du blokerer apps, vil de teammedlemmer, som allerede har oprettet forbindelse til en app, fortsat have adgang til appen.
  • Hvis du blokerer apps, kan teammedlemmerne stadig se apps i App Center, men de kan ikke oprette forbindelse til dem.
  • Som standard er Google kalender og Outlook kalender og kontakter tilladte og kan ikke blokeres, selv hvis du vælger at dit team ikke skal have adgang til apps.
  • Hvis dit team bruger den gamle udgave af Dropbox Paper, skal du følge instruktionerne i denne artikel for at blokere eller tillade Dropbox Paper. Hvis dit team bruger 2020-udgaven af Dropbox Paper, skal du følge instruktionerne nedenfor.

Sådan blokerer du dit team, så teammedlemmerne ikke kan oprette forbindelse til apps:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Apptilladelser under Apps.
  5. Klik på rullelisten under Standardtilladelse for de apps, der vises i App Center, og vælg Bloker.

Sådan blokerer du dit team fra at oprette forbindelse til specifikke apps:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Apptilladelser under Apps.
  5. Markér afkrydsningsfelterne ud for den eller de apps, du vil blokere.
  6. Klik på Bloker.

Administrer brugerdefinerede apps

Sådan administrerer du apps, der ikke findes i App Center:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Apptilladelser under Apps.
  5. Klik på fanen Andre apps.
  6. Klik på Tilføj undtagelse.
  7. Indtast appnøglen eller app-id'et.
    • Hvis du har brug for at finde appnøglen eller app-id'et, skal du følge instruktionerne nedenfor.
  8. Klik på Næste.
  9. Klik på Tillad eller Bloker.
  10. Klik på Tilføj.

Der er tre måder, hvorpå du kan finde appnøglen eller app-id'et:

• Teammedlemmer kan finde app-id'et, når de forsøger at oprette forbindelse til en app. App-id'et vises på appgodkendelses-siden med præfikset "dbaid."
  • Administratorer kan finde app-id'et på siden Aktivitet i administratorpanelet. Herfra kan administratoren søge efter Der kunne ikke oprettes forbindelse til appen for medlemmet i feltet Aktiviteter. App-id'et vises i kolonnen Aktivitet nedenfor.
  • Appejeren kan finde appnøglen ved at se på siden for appen i Appkonsollen.

Administrer apppræferencer

Nogle apps har yderligere præferencer.

Sådan administrerer du apppræferencer:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Apptilladelser under Apps.
  5. Klik på Rediger præferencer ud for den eller de apps, du vil redigere.
  6. Foretag dine ændringer, og klik på Gem, når du er færdig.