Administrer appintegration og udvidelser for dit Dropbox Business-team

Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team, kan du administrere integration med apps som Slack og Zoom, apps til filredigering (som Google Docs) eller Dropbox-udvidelser for hele dit team.

Appintegration er aktiveret som standard for dit team, medmindre du administrerer et team med mere end 500 licenser.

Slå appintegration og Udvidelser til eller fra for hele dit team

Sådan slår du appintegration og Udvidelser til eller fra for dit team:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forbundne apps og udvidelser under Integrationer.
  5. Flyt kontakten til Til eller Fra.

Bemærk! Hvis et teammedlem allerede har forbundet en app eller en udvidelse i sine indstillinger, afbrydes forbindelsen ikke ved indstillingen Fra. Det forhindrer kun teammedlemmer, der aldrig har oprettet forbindelse, i at gøre det fremover. På samme måde bevirker indstillingen Til ikke, at teammedlemmer automatisk opretter forbindelse, men det giver dem mulighed for at gøre det fremover.

Se, hvordan teammedlemmer kan forbinde Slack med Dropbox eller afbryde forbindelsen.

Se, hvordan teammedlemmer kan forbinde Zoom med Dropbox eller afbryde forbindelsen.

Indstil teammedlemmers brug af filredigeringsapps

Du kan slå filredigeringsapps (som Google Docs, Sheets og Slides) til eller fra for hele dit team, så teamet kan eller ikke kan oprette disse typer filer fra Dropbox. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Filredigeringsapps under Integrationer.
  5. Brug rullemenuen til at vælge indstillingen for dit team:
    • Opret og rediger giver teammedlemmer mulighed for at oprette Google Docs-, Sheets- og Slides-filer fra Dropbox
    • Skrivebeskyttet giver teammedlemmer mulighed for at se Google Docs-, Sheets- og Slides-filer, der er oprettet i Dropbox, men ikke redigere eller oprette dem

Se, hvordan teammedlemmer kan forbinde Google Docs-, Sheets- og Slides-filer med Dropbox og afbryde forbindelsen.

Slå integration fra for bestemte teammedlemmer

Sådan slår du integration fra for et bestemt teammedlem:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer
  4. Klik på dit teammedlems navn.
  5. Klik på X til højre for den app under Forbundne apps, du vil afbryde forbindelsen til.

Se dit teams forbundne apps og udvidelser

Sådan ser du hele dit teams forbundne apps og udvidelser:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Aktivitet.
  4. Klik på rullemenuen Gennemse aktiviteter.
  5. Klik på Apps.
  6. Klik på Forbundet integration for medlem.

Der vises en liste med teammedlemmer, der har forbundne apps, og de apps, de har forbundet.

Se de apps, et bestemt teammedlem har forbundet:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer
  4. Klik på dit teammedlems navn.

Du vil se de Forbundne apps og det tidspunkt, de blev for bundet, under Seneste aktivitet