Centraliser virksomhedsdata i teammapper

Nogle teams har adgang til den nye struktur med teammapper. Hvis du ser et lilla mappeikon med en person på dropbox.com, har du adgang til det nye teamområde. Læs mere om teamområdet.

Hvis du ikke har den lilla mappe, har dit team standardteammapper. Læs videre for at få flere oplysninger.

Du bruger teammapper til at opbygge kernestrukturen til virksomhedens data i Dropbox. Teammapper oprettes af en administrator. De ejes af virksomheden og bruges til at dele filer med teammedlemmer og eksterne bidragydere, som arbejder på de samme projekter.

I denne artikel kan du læse, hvordan du gør følgende:

• Opret teammapper
  • Administrer synkroniseringsindstillinger til teammapper
  • Indstil adgangstilladelser til bestemte brugere

Teammapper deles først med Dropbox-grupper bestående af medlemmer, som udfører beslægtede funktioner (f.eks. en økonomigruppe). Derefter indstiller den administrator, der oprettede teammappen, det rigtige adgangsniveau (se eller rediger) for hver gruppe.

Undermapper, der oprettes i en teammappe, kan deles med individuelle teammedlemmer og personer uden for teamet. Som med grupper kan administratoren indstille visnings- eller redigeringstilladelser for individuelle medlemmer i undermapper.

Hvis du ser fanen Indhold i stedet for fanen Teammapper, har dit team den nye struktur med teammapper. Du kan administrere dette teamområde i indholdsadministratoren.

Sådan kommer du i gang med grupper:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Teammapper.
  4. Klik på Opret en teammappe.
  5. Giv din teammappe et navn.
  6. Tilføj en eller flere grupper, der skal have adgang til teammappen, og bestem, om gruppen skal have visningsadgang eller redigeringsadgang.
    • Du kan oprette grupper på gruppesiden
    • Bemærk, at teammapper skal deles med Dropbox-grupper, ikke enkeltpersoner

Vi vil nu beskrive deling af undermapper i teammapper med personer enten i eller uden for virksomheden. Sådan opretter du en undermappe (en mappe, som er placeret i teammappen):

1. Klik på teammappen.
  2. Højreklik, og vælg Ny mappe.
  3. Giv undermappen et navn.
  4. Når undermappen er oprettet, skal du pege på den og klikke på Administrer adgang.
    • Du kan dele undermapper med enkeltpersoner eller andre grupper, og du kan ændre deres tilladelser til Kan redigere eller Kan se
  5. Kontrollér, at adgangstilladelserne er rigtige.

Du kan centralisere virksomhedens data ved at opfordre teammedlemmer til at flytte delte mapper, som de ejer, til en teammappe. Ejeren af en delt mappe kan flytte mappen til teammappen. Når ejeren gør det, overføres ejerskabet af filerne i den delte mappe fra ejeren til virksomheden.