Rediger navnet på et Dropbox Business-team

Hvis du er administrator for en Dropbox Business-konto, kan du ændre navnet på dit team. Teamnavnet kan ses af alle teammedlemmer.

Rediger navnet på et Dropbox Business-team

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Vælg Teamprofil.
  5. Klik på Skift ud for Teamnavn.
  6. Skriv det nye navn på teamet i tekstfeltet. Vist navn og Afregningsnavn behøver ikke at være ens.
    • Vist navn er det navn på teamet, der vises på dropbox.com og på de enheder, medlemmerne kan have forbundet. Vist navn må højst indeholde 20 tegn.
    • Faktureringsnavn vises på opgørelser over fakturering og bør være virksomhedens fulde navn.
  7. Vælg Skift navn.

Når du ændrer Vist navn for teamet, ændres teamets navn på dropbox.com og på de enheder, medlemmerne af teamet kan have forbundet. Synkroniseringen af filer og mapper gentages ikke, når Vist navn ændres.