Konfigurer dit teams indstillinger for computerappen med Gruppepolitikobjekt

Denne funktion kan bruges af administratorer af Dropbox Business-teams, hvis de bruger funktionen Gruppepolitikobjekt med Microsoft Active Directory til at administrere it for deres team.

Administratorer af Dropbox Business-teams kan bruge Gruppepolitik til at fjernkonfigurere indstillingerne for Dropbox-computerappen for deres teammedlemmer. De kan vælge at konfigurere indstillingerne for individuelle teammedlemmer, grupper af teammedlemmer eller hele teams.

Hvis du vil konfigurere disse præferencer, skal du downloade disse .admx- og .adml-filskabeloner fra GitHub. Du kan også se tabellerne nedenfor. Rodmappen for alle indstillinger er “HKLM\SOFTWARE\Policies\Dropbox”.

Konfigurer generelle indstillinger

Administratorer kan konfigurere generelle indstillinger for deres team ved hjælp af nøglen “HKLM\SOFTWARE\Policies\Dropbox\General”.

Indstilling Navn i registreringsdatabasen Valgmulighed Værdi
Start Dropbox, når computeren starter Start Dropbox, når computeren starter Aktiveret 1 (standard)
    Deaktiveret 0
Dropbox-badge Dropbox-badge Vis altid 1 (standard)
    Hvis andre er til stede 2
    Vis aldrig 0
Åbn mapper i: Åbn mapper i: Stifinder 0
    Dropbox på computeren 1 (standard)

Bemærk! Følgende indstillinger kan kun konfigureres af teammedlemmet:

• Åbn computerappen, når Dropbox startes
  • Sprog

Konfigurer netværksindstillinger

Administratorer kan konfigurere indstillingerne for LAN-synkronisering for deres team ved hjælp af nøglen “HKLM\SOFTWARE\Policies\Dropbox\Bandwidth”.

Indstilling Navn i registreringsdatabasen Valgmulighed Værdi
Aktivér LAN-synkronisering Aktivér LAN-synkronisering Aktiveret 1
    Deaktiveret 0

Administratorer kan konfigurere indstillingerne for båndbredden for deres team ved hjælp af nøglen “HKLM\SOFTWARE\Policies\Dropbox\Bandwidth”.

Indstilling Navn i registreringsdatabasen Valgmulighed Værdi
Downloadhastighed Downloadhastighed Begræns ikke 0 (standard)
    Begræns til (Kb/s) DWORD
Uploadhastighed Uploadhastighed Begræns ikke 0 (standard)
    Begræns til (Kb/s) DWORD
    Begræns automatisk 1

Administratorer kan konfigurere proxyindstillingerne for deres team ved hjælp af nøglen “HKLM\SOFTWARE\Policies\Dropbox\Proxies”.

Indstilling Navn i registreringsdatabasen Valgmulighed Værdi
Proxy-indstillinger Proxy-indstillinger Ingen proxy 0
    Automatisk identificering 1 (standard)
    Manuel 2
Proxy-type Proxy-type HTTP HTTP
    SOCKS4 SOCKS4
    SOCKS5 SOCKS5
Server ProxyServer [Navnet på proxyserveren] <ingen>
Port ProxyPort [Portnummeret på proxyserveren] 8080 (standard)
Proxyserver kræver en adgangskode Proxyserver kræver en adgangskode Aktivér 1
    Deaktivér 0 (standard)
Brugernavn Adgangskode [Brugernavnet til proxyserveren] STRING
Adgangskode Adgangskode [Adgangskoden til proxyserveren] STRING

Konfigurer indstillinger for låsning

Administratorer kan konfigurere indstillingerne for låsning for at vælge, om teammedlemmer skal kunne tilsidesætte administratorindstillinger.

Indstilling Navn i registreringsdatabasen Valgmulighed Værdi
Låst indstilling LockedSetting Låst (teammedlemmet kan ikke tilsidesætte standardindstillingen. Den er nedtonet i deres appindstillinger). 1
    Ulåst (indstillingen kan tilsidesættes af teammedlemmet og er tilgængelig i appindstillingerne). 0

Konfigurer indstillinger for opdatering

Administratorer kan indstille computerappen hos teammedlemmerne til at genindlæse værdier i registreringsdatabasen og opdatere deres indstillinger med faste tidsintervaller.

Indstilling Navn i registreringsdatabasen Valgmulighed Værdi
Intervalindstilling SettingsPollInterval Tid (i sekunder)

DWORD (standard = 3600)