Sådan bruger du tilføjelsesprogrammet Dropbox Data Migration

Tilføjelsesprogrammet Data Migration er tilgængeligt for kunder med Dropbox Business Advanced og Dropbox Business Enterprise og fås ved at kontakte Dropbox' salgsteam. Hvis du er teamadministrator for et Dropbox Business-team, og du vil vide mere om tilføjelsesprogrammet, kan du kontakte dit kundeteam eller din Customer Success Manager hos Dropbox.

Med tilføjelsesprogrammet Data Migration, der bygger på Cloud FastPath, kan administratorer for Dropbox-teams hurtigt og sikkert overføre meget store mængder data fra en kilde i skyen eller en lokal kilde.

Med tilføjelsesprogrammet Data Migration kan teamadministratorer f.eks.:

• Overføre private delte aktiver, hjemmemapper og projektarbejdsområder til Dropbox Business
  • Overføre delingstilladelser fra lokale kilder og kilder i skyen til Dropbox Business
  • Planlægge en overførsel til senere kørsel

Bemærk! Der kan fås adgang til tjenesten Cloud FastPath med browserne Chrome, Firefox og Internet Explorer.

Se, hvordan du bruger tilføjelsesprogrammet Data Migration

Se, hvordan du bruger tilføjelsesprogrammet Data Migration til Dropbox Business, i vidensbasen om Cloud FastPath: