Sådan bruger du Dropbox Data Migration-tilføjelsesprogrammet fra Cloud FastPath

Tilføjelsesprogrammet Data Migration fra Cloud FastPath er tilgængeligt for kunder med Dropbox Business Advanced og Dropbox Business Enterprise og fås ved at kontakte Dropbox' salgsteam. Hvis du er teamadministrator for et Dropbox Business-team, og du vil vide mere om tilføjelsesprogrammet, kan du kontakte dit kundeteam eller din Customer Success Manager hos Dropbox.

Data Migration-tilføjelsesprogrammet fra Cloud FastPath giver organisationer mulighed for hurtigt og sikkert at migrere filer og tilhørende tilladelser fra lokale filservere og eksisterende løsninger til lagring i skyen til Dropbox Business.

Dropbox Business-administratorer kan f.eks. bruge tilføjelsesprogrammet til følgende:

• Migrere startmapper, personlige shares og projektarbejdsområder til Dropbox Business
  • Overføre delingstilladelser fra lokale kilder eller kilder i skyen til Dropbox Business
  • Planlægge migreringsjob på forhånd – disse kan køres én gang eller gentagne gange efter en tidsplan

Se, hvordan du bruger Data Migration-tilføjelsesprogrammet fra Cloud FastPath

Se, hvordan du bruger Data Migration-tilføjelsesprogrammet fra Cloud FastPath med Dropbox Business i Cloud FastPath-vidensbasen: