Enhedsgodkendelser

Denne artikel omhandler en funktion, der kun er tilgængelig for Dropbox Business-teams på en Advanced- eller Enterprise-plan.
Med enhedsgodkendelser kan teamadministratorer administrere de enheder, som teammedlemmer bruger til at få adgang til deres Dropbox Business-konti. Du kan begrænse antallet af forbundne enheder for teammedlemmer.

Afsnit i artiklen:

Sådan konfigurerer du enhedsgodkendelser for dit team

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i venstre side.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg Enhedsgodkendelser.
    • Vælg en grænse for antal forbundne computere og mobilenheder
    • Vælg, hvad der skal ske, når medlemmer overskrider disse grænser
Bemærk! Enhedsgodkendelser påvirker kun Dropbox-mobilappen. De begrænser ikke antallet af forbundne enheder for andre af Dropbox' mobilapps.

Hvem kan fjerne godkendte enheder?

Du kan bestemme, hvad der skal ske, når et teammedlem afbryder forbindelsen for godkendte enheder:

• Fjern enheden: Når et teammedlem afbryder forbindelsen for vedkommendes egen enhed, tæller dette som en fjernelse af en enhed, og vedkommende kan forbinde en ny enhed.
  • Lad enheden forblive godkendt: Et teammedlem kan afbryde forbindelsen for vedkommendes egen enhed, men enheden tæller stadig væk med i grænsen for antal forbundne enheder, medmindre enheden fjernes af en administrator.

Hvad sker der, når et medlem overskrider grænsen for antal godkendte enheder?

Generelt vil teammedlemmer få vist meddelelsen "Logon mislykkedes", hvis de forsøger at forbinde for mange enheder. Du kan beslutte, hvad der skal ske. Det gør du under indstillingerne for enhedsgodkendelse:

• Fjern alle enheder: Hvis et teammedlem overskrider grænsen, når du aktiverer enhedsgodkendelser, bliver forbindelsen til alle teammedlemmets enheder afbrudt.
  • Fjern ældste enheder: De enheder, som teammedlemmet senest har anvendt, forbliver forbundne. Ældre enheder fjernes, så teammedlemmet nu har det godkendte antal forbundne enheder.
  • Føj dem til listen over undtagelser: Føj teammedlemmer til undtagelseslisten. Medlemmer på undtagelseslisten kan fortsætte med at bruge alle de enheder, de har brug for.

Bliver alle teammedlemmer berørt af indstillingerne for godkendelse af enheder for teamet?

Teammedlemmer på undtagelseslisten kan forbinde alle de enheder, de har brug for. Sådan føjer du teammedlemmer til undtagelseslisten:

1. Vælg Ingen undtagelser.
  2. Skriv navnet på eller e-mailadressen til det teammedlem, du vil føje til listen. Feltet med navn eller e-mailadresse udfyldes automatisk, mens du skriver.
  3. Når alle relevante medlemmer vises på listen, skal du vælge Færdig.
  4. Vælg Anvend ændringer.

Begræns teammedlemmer til én Dropbox-konto pr. computer

Hvis du er Dropbox Business-teamadministrator, og du ikke vil give teammedlemmerne adgang til både en privat og en arbejdsrelateret Dropbox-konto på deres computere, kan du beslutte, at kun én konto er tilladt på hver computer.

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Flere konti under Enheder.
  5. Angiv Flere konti til Fra.

Hvis et teammedlem allerede er logget på både en privat Dropbox-konto og en arbejdsrelateret Dropbox-konto, og du derefter vælger kun at tillade en enkelt Dropbox-konto, vil forbindelsen blive fjernet for den konto, brugeren sidst loggede på. Den konto, der blev logget på først, vil fortsat være logget på på computeren. Teammedlemmer kan stadig få adgang til begge konti via websitet og Dropbox-mobilappen.