Inviter personer til dit Dropbox Business-team

Du kan muligvis invitere andre til dit Dropbox Business-team. Det afhænger af din rolle og dine tilladelser. Nogle typer administratorer kan invitere nye personer til et Dropbox Business-team. Teammedlemmer kan invitere andre til et Dropbox Business-team, hvis en administrator tillader det.

Bemærk!

• Alle personer, der føjes til dit team, skal have en licens. Når du inviterer nogen til dit team, opkræves du for en ekstra licens, hvis du ikke har flere licenser.
  • Hvis du inviterer en person, der har en e-mailadresse med samme virksomhedsdomæne som en af teamets administratorer, bliver de automatisk føjet til dit team og optager en licens.
  • Hvis den, du vil invitere, allerede er på et andet Dropbox Business-team, kan du ikke invitere vedkommende til dit team. Brugeren skal enten tilmelde sig dit team med en anden e-mailadresse eller forlade sit nuværende team.
  • Hvis den person, du vil invitere, har brugt Log på med Apple og har valgt at skjule sin e-mailadresse, skal vedkommende opdatere sin e-mailadresse, inden vedkommende kan føjes til dit Dropbox Business-team. Du kan ikke føje en person, som har en e-mailadresse på domænet @privaterelay.appleid.com, til et Dropbox Business-team.

Administratorer: Inviter personer til dit Dropbox Business-team

Administratorer kan invitere personer til teamet enkeltvis via e-mail, flere personer på en gang med et teaminvitationslink eller en CSV-fil. Følg instruktionerne for din foretrukne metode nedenfor.

Se, hvordan du administrerer indstillingerne for medlemskab for dit Dropbox Business-team.

Inviter personer enkeltvis

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Inviter medlemmer.
  5. Skriv e-mailadressen på den eller de personer, du vil invitere.
  6. Klik på Send invitationer.

Inviter flere personer på en gang med et teaminvitationslink

Teaminvitationslinks kan kun bruges af Dropbox Business-teams med Standard- eller Advanced-planer og teams med en Dropbox Business-prøveversion. Sådan inviterer du andre med et teaminvitationslink:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Inviter medlemmer.
  5. Vælg en udløbsdato for linket ved at bruge rullelisten under Hent linket til invitationen.
  6. Klik på Opret link.
  7. Klik på Kopiér link.
  8. Del linket via e-mail, sms, Slack eller din foretrukne metode. Alle, der modtager linket, kan tilmelde sig dit team.

Inviter personer fra dine Google-kontakter

Du kan invitere personer fra dine Google-kontakter enkeltvis eller flere ad gangen. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Inviter medlemmer.
  5. Klik på Importér Google-kontakter.
  6. Følg vejledningen på skærmen for at give Google de krævede tilladelser.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for den eller de kontakter, du vil invitere, eller klik på Vælg alle.
    • Bemærk! Du kan også bruge søgelinjen til at søge efter den person, du vil invitere.
  8. Klik på Vælg.
  9. Klik på Send invitationer.

Administratorer kan fjerne forbindelsen til deres Google-kontakter på samme måde, som de administrerer enhver integration, på siden Appintegrationer i administratorpanelet. Klik på Indstillinger ud for Google Directory, og klik på Afbryd. Dette fjerner Googles tilladelser og fjerner Google-kontakter, medmindre der gives tilladelse igen.

• Bemærk! Hvis du afbryder forbindelse til dit Google Directory, vil det ikke annullere invitationer til eller fjerne de teammedlemmer, du har inviteret via dine Google-kontakter.

Inviter flere personer på en gang med en CSV-fil

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Inviter medlemmer.
  5. Klik på Importér CSV-fil.
  6. Klik på Download skabelon for at udfylde CSV-filen.
  7. Importér din udfyldte CSV-fil.
  8. Klik på Continue.
  9. Klik på Send invitationer.

Teammedlemmer: Inviter personer til dit Dropbox Business-team

Teammedlemmer kan invitere personer enkeltvis ved hjælp af deres e-mailadresse, hvis administratoren tillader det. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Se team og grupper.
  4. Klik på Inviter medlemmer.
    • Hvis Inviter medlemmer ikke vises, har administratoren deaktiveret denne funktion for dit team. Klik i stedet på Foreslå medlemmer for at sende et forslag til teamets administrator.
  5. Skriv e-mailadressen på den eller de personer, du vil invitere.
  6. Klik på Invitation til at deltage.