Inviter personer til dit Dropbox Business-team

Når du har oprettet dit Dropbox Business-team, kan du begynde at invitere brugere i dit firma eller din organisation til teamet.

Sådan inviterer du personer til dit Dropbox Business-team

Du skal have en licens til hver person, du inviterer til dit Dropbox Business-team. Du kan invitere personer enkeltvist eller mange personer på en gang ved hjælp af en CSV-fil (et regneark).

Inviter enkeltpersoner til dit team

Sådan inviterer du personer til at blive medlem af dit Dropbox Business-team:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Inviter medlemmer.
  5. Angiv e-mailadressen på de personer, du vil invitere, og klik på Send invitationer.

Hvis en bruger allerede har en Dropbox-konto, som vedkommende bruger til arbejde, kan vedkommende konvertere en eksisterende privat Dropbox-konto til en Dropbox Business-konto. Alternativt kan vedkommende oprette en helt ny konto.

Bemærk! Hvis en Dropbox-bruger allerede er medlem af et andet Dropbox Business-team, kan du ikke invitere vedkommende til dit team. Prøv at invitere ved hjælp af en anden e-mailadresse.

Inviter en gruppe personer til at blive medlem af dit team

Du kan invitere en gruppe nye personer til at blive medlem af dit Dropbox Business-team ved at udfylde og uploade et skabelonregneark med hver persons e-mailadresse, fornavn, efternavn og gruppe (eller team). Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Inviter medlemmer.
  5. Klik på Importér CSV-fil.
  6. Klik på Download skabelon for at udfylde CSV-filen.
  7. Importér din udfyldte CSV-fil.
  8. Klik på Continue.
  9. Klik på Send invitationer.

Sådan administrerer du anmodninger om medlemskab af dit Dropbox Business-team

Ud over at administratorer kan invitere brugere til et Dropbox Business-team, kan brugere selv anmode om at blive medlem af et team ved hjælp af en anmodning om medlemskab

Gennemse anmodninger om medlemskab

Dropbox Business-administratorer kan manuelt godkende udestående anmodninger.

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Tillad

Det er ikke muligt at afvise anmodninger om medlemskab manuelt. Du skal bare lade anmodningen stå.

Ret indstillingerne for anmodning om medlemskab

Administratorer for Dropbox Business-teams og gratis teams kan ændre indstillingerne for anmodninger om medlemskab.

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel (betalt) eller Team (gratis).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Medlemskab (betalt) eller Indstillinger for godkendelse af medlemskab (gratis).
  5. Vælg, hvordan brugerne skal finde og tilmelde sig dit team.