Inviter personer til dit Dropbox Business-team

Når du har oprettet dit Dropbox Business-team, kan du begynde at invitere brugere i dit firma eller din organisation til teamet. Du kan invitere personer enkeltvist eller mange personer på en gang. Du skal have en licens til hver person, du inviterer til dit team.

Inviter enkeltpersoner til dit team via e-mail

Sådan inviterer du nye medlemmer til dit Dropbox Business-team via e-mail:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Inviter medlemmer.
  5. Angiv e-mailadressen på de personer, du vil invitere, og klik på Send invitationer.

Bemærk!

• Hvis teammedlemmets e-mailadresse er på et bekræftet domæne, føjes medlemmet automatisk til dit team og bruger en licens.
  • Hvis en Dropbox-bruger allerede er medlem af et andet Dropbox Business-team, kan du ikke invitere vedkommende til dit team. Prøv at invitere ved hjælp af en anden e-mailadresse.
  • Hvis et teammedlem har en @privaterelay.appleid.com-adresse, skal vedkommende tilføje sin rigtige e-mailadresse til sin Dropbox-konto, før personen kan blive medlem af dit Dropbox Business-team.

Inviter en gruppe personer til at blive medlem af dit team med et teaminvitationslink

Hvis dit team er på Dropbox Business-planen Standard eller Advanced eller en prøveversion af Business, kan du invitere en gruppe personer med et teaminvitationslink. Alle, der modtager linket, kan tilmelde sig dit team. Sådan opretter du et teaminvitationslink:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Inviter medlemmer.
  5. Vælg en udløbsdato for linket ved at bruge rullelisten under Hent linket til invitationen.
  6. Klik på Opret link.
  7. Klik på Kopiér link.
  8. Del linket med din foretrukne kommunikationsmetode.

Inviter en gruppe personer til at blive medlem af dit team med en CSV-fil

Du kan invitere en gruppe nye personer til at blive medlem af dit Dropbox Business-team ved at udfylde og uploade et skabelonregneark med hver persons e-mailadresse, fornavn, efternavn og gruppe (eller team). Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Inviter medlemmer.
  5. Klik på Importér CSV-fil.
  6. Klik på Download skabelon for at udfylde CSV-filen.
  7. Importér din udfyldte CSV-fil.
  8. Klik på Continue.
  9. Klik på Send invitationer.

Administrer anmodninger om medlemskab

Ud over at invitere brugere til at blive medlem af et Dropbox Business-team kan administratorer indstille den måde, brugere kan finde og blive medlem af deres team på.

Sådan ændrer du den måde, brugerne kan finde og tilmelde sig dit team:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Medlemskab.
  5. Slå den indstilling, du vil ændre, til eller fra.
    • Hvis du slår Kolleger kan finde teamet til, kan brugerne finde dit team og anmode om at blive medlem. Hvis du markerer afkrydsningsfeltet under denne indstilling, kan brugerne på din virksomheds domæne automatisk tilmelde sig uden din godkendelse.

Sådan godkender eller afviser du udestående anmodninger manuelt:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Administrer i feltet med titlen [x] medlemmer afventer.
  5. Klik under Anmod om at blive medlemSend invitation eller Afvis ud for den anmodning, du vil godkende.