Sådan administrerer du juridiske fastfrysninger

Juridiske fastfrysninger er en funktion, der kan bruges af Dropbox Business-teams, der har tilkøbt tilføjelsesprogrammet Dataforvaltning. Du kan købe tilføjelsesprogrammet Dataforvaltning ved at kontakte din Dropbox-sælger eller udfylde kontaktformularen til Dropbox Business.

Når der oprettes en juridisk fastfrysning for et teammedlem, kan teamadministratorer se og eksportere alt det indhold, som medlemmet har oprettet eller ændret. De medlemmer, der er berørt af en juridisk fastfrysning, får ikke besked om fastfrysningen og bevarer deres tilladelse til at oprette, redigere og slette filer.

Teamadministratorer kan:

Bemærk! Brugeradministratorer og supportadministratorer kan ikke oprette eller administrere juridiske fastfrysninger.

Opret en juridisk fastfrysning

Sådan opretter du en juridisk fastfrysning:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Dataforvaltning.
  5. Klik på Juridiske fastfrysninger.
  6. Klik på Ny fastfrysning.
  7. Udfyld navnet på og oplysningerne om fastfrysningen, og klik derefter på Fortsæt.
  8. Indtast navnet eller e-mailadressen på det eller de medlemmer, du vil oprette en fastfrysning for, og klik derefter på Fortsæt.
    • Du kan føje op til fem medlemmer til en fastfrysning
  9. Vælg en start- og slutdato for fastfrysningen.
    • Du kan indstille startdatoen til dags dato eller før, men ikke senere
    • Du kan indstille slutdatoen til en dato før i dag, til dags dato eller til en senere dato, eller du kan markere Angiv ikke en slutdato
  10. Klik på Aktivér.

Hvis du opretter en fastfrysning med en startdato før dags dato, kan det tage lidt tid at aktivere fastfrysningen. Du får besked via e-mail, når fastfrysningen er aktiveret.

Bemærk! En juridisk fastfrysning betragtes som aktiv, indtil en teamadministrator ophæver den juridiske fastfrysning, også selvom slutdatoen er passeret. Efter slutdatoen kopieres nye filversioner ikke længere, men de eksisterende kopier er tilgængelige, indtil du ophæver fastfrysningen.

Hvilke typer filer kan jeg inkludere i en fastfrysning?

Når du opretter en juridisk fastfrysning, fastfryses kopier af alle de filer, et medlem har oprettet eller redigeret i perioden mellem start- og slutdatoen, med undtagelse af:

• Dokumenter i skyen, herunder Dropbox Paper-dokumenter, Google Docs-, Sheets- og Slides-filer
  • Filer, som medlemmet kun har forhåndsvist
  • Filer, som medlemmet har adgang til, men ikke har redigeret
  • Filer, der blev oprettet eller ændret, før brugeren blev medlem af teamet
  • Filer, som medlemmet ikke længere har adgang til på det tidspunkt, hvor fastfrysningen oprettes

Bemærk! I sjældne tilfælde fastfryses filer muligvis ikke, hvis et medlem mister adgangen til dem lige efter at have oprettet eller redigeret dem.

Hvem kan jeg oprette en juridisk fastfrysning for?

Du kan oprette en juridisk fastfrysning for aktive, inviterede og suspenderede medlemmer af dit team, herunder fastfrysninger for andre teamadministratorer og dig selv.

Du kan ikke oprette fastfrysninger for slettede medlemmer, hele grupper eller hele teams. Du kan godt slette et medlem med en aktiv fastfrysning.

Se en juridisk fastfrysning

Du kan når som helst se alle aktive og ophævede juridiske fastfrysninger. Sådan får du vist en juridisk fastfrysning:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Dataforvaltning.
  5. Klik på Juridiske fastfrysninger.
  6. Skift mellem fanerne Aktiv og Frigivet for at se alle dit teams juridiske fastfrysninger.

Rediger en juridisk fastfrysning

Du kan redigere navnet på og oplysningerne om en fastfrysning og tilføje eller fjerne medlemmer. Du kan dog ikke redigere datoerne for fastfrysningen. Sådan redigerer du en juridisk fastfrysning:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Dataforvaltning.
  5. Klik på Juridiske fastfrysninger.
  6. Klik på det afkrydsningsfelt, der vises, når du peger på navnet på den juridiske fastfrysning, du vil redigere.
  7. Klik på Rediger fastfrysning.
  8. Skriv navnet på eller oplysningerne om fastfrysningen.
  9. Klik på Continue.
  10. Tilføj medlemmer til fastfrysningen, eller fjern medlemmer.
  11. Klik på Continue.
  12. Gennemse dine ændringer.
  13. Klik på Gem.

Ophæv en juridisk fastfrysning

Hvis du ikke længere har brug for en fastfrysning, kan du ophæve den. Det fjerner alle de filer, der er knyttet til fastfrysningen, og handlingen kan ikke fortrydes. Sådan ophæver du en juridisk fastfrysning:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Dataforvaltning.
  5. Klik på Juridiske fastfrysninger.
  6. Klik på det afkrydsningsfelt, der vises, når du peger på navnet på den juridiske fastfrysning, du vil ophæve.
  7. Klik på Frigiv fastfrysning.

Eksportér en juridisk fastfrysning

Du kan se, hvilke filer der fastfryses, uden at eksportere fastfrysningen fuldt. Det gør du ved at eksportere .CSV-filen med en oversigt over fastfrysningen.

Du kan eksportere juridiske fastfrysninger til en valgfri mappe i din Dropbox-konto. Eksporten indeholder alle de filversioner, som medlemmer har oprettet og redigeret i den periode, som fastfrysningen er oprettet for.

Bemærk!

• De filer, der er oprettet inden for 24 timer før eksporten, er måske ikke med i eksporten
  • Navne på filer og mapper i eksporten vil være med små bogstaver

Sådan eksporterer du en juridisk fastfrysning:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Dataforvaltning.
  5. Klik på Juridiske fastfrysninger.
  6. Klik på det afkrydsningsfelt, der vises, når du peger på navnet på den juridiske fastfrysning, du vil ophæve.
  7. Klik på Eksportér fastfrysning.