Administrer invitationer for dit Dropbox Business-team.

Dropbox Business-administratorer kan administrere invitationer og indstillinger for medlemskab i administratorpanelet.

Administrer indstillinger for medlemskab

Sådan administrerer du, hvem der kan invitere personer, og hvordan andre kan tilmelde sig dit team:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Medlemskab.
  5. Slå den indstilling, du vil ændre, til eller fra.
    • Medlemmer kan invitere andre til teamet – hvis denne indstilling er slået til, kan teammedlemmer invitere andre til teamet. Du kan vælge, om alle medlemmer skal kunne invitere andre, eller om det kun er specifikke medlemmer, der skal have den mulighed. Du kan også vælge, om disse medlemmer kan invitere enhver, eller om de kun kan invitere andre, der har en e-mailadresse på organisationens domæne. Når et medlem inviterer en anden, modtager du en e-mail om det.
    • Kolleger kan finde teamet – hvis denne indstilling er slået til, kan brugere på organisationens domæne finde teamet og anmode om at blive medlem fra dropbox.com/team. Hvis teamet befinder sig i USA, kan samarbejdspartnere uden for teamet også finde det. Hvis du markerer afkrydsningsfeltet under denne indstilling, kan brugerne på organisationens domæne automatisk tilmelde sig uden din godkendelse.

Administrer invitationer, der afventer

Hvis du har sendt invitationer til at tilmelde sig dit Dropbox Business-team, men nogle af invitationerne ikke er blevet accepteret endnu, er det invitationer, der afventer accept. Du kan tilføje de teammedlemmer, som mangler at acceptere en invitation, til delte mapper og grupper.

Du kan sende invitationer, der endnu ikke er accepteret, igen, hvis du vil minde medlemmerne om, at de er inviteret til dit team. Du kan når som helst annullere en invitation, hvis modtageren endnu ikke har accepteret invitationen.

Send en invitation igen til et medlem, der ikke har accepteret invitationen

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Administrer i feltet med titlen [x] medlemmer afventer.
  5. Under Inviteret, men ikke med endnu skal du klikke på Send påmindelse ud for den bruger, du vil sende en påmindelse til.
    • Bemærk! Hvis der står Ugyldig ud for en brugers navn, betyder det, at brugerens e-mailadresse kan være blevet ændret, efter at du sendte invitationen. Send i stedet invitationen til personens nye e-mailadresse.

Invitationen sendes til personens e-mailadresse igen.

Send en invitation igen til de medlemmer, der ikke har accepteret invitationen

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indsigt.
  4. I feltet Licenser skal du klikke på Send invitationer igen i sektionen Afventende invitationer.
  5. I pop op-vinduet skal du indtaste en besked og klikke på Send besked.

Der sendes en e-mail med en invitation til alle de medlemmer, der endnu ikke har accepteret den første invitation.

Annuller en invitation

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Administrer i feltet med titlen [x] medlemmer afventer.
  5. Klik på "..." (de tre prikker) ud for den invitation, du vil annullere.
  6. Klik på Annuller invitation.
Hvis du ikke længere har brug for den licens, der var beregnet til medlemmet, kan du fjerne den.

Bemærk!

• Hvis du har føjet filer til kontoen for et medlem, der ikke har accepteret invitationen, eller hvis du har føjet vedkommende til delte mapper eller grupper, kan du overføre vedkommendes konto til et andet teammedlem, inden du annullerer invitationen.
  • Hvis brugeren allerede har en Dropbox-konto, bliver den eksisterende konto ikke berørt, når du annullerer invitationen.
  • Du kan ikke suspendere eller bruge fjernsletning på kontoen for et medlem, der ikke har accepteret invitationen.

Inviter eller afvis en anmodning om at blive tilmeldt et team

Sådan kan du manuelt sende invitationer eller afvise anmodninger om at blive tilmeldt dit team:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Administrer i feltet med titlen [x] medlemmer afventer.
  5. Klik under Anmod om at blive medlemSend invitation eller Afvis ud for den anmodning, du vil godkende.