Administrer invitationer til din Dropbox-teamkonto

Opdateret Dec 19, 2023

Nogle typer administratorer kan administrere invitationer og indstillinger for medlemskab i administratorpanelet. Læs mere om administratortilladelser.

Få mere at vide om, hvordan du i stedet inviterer personer til din teamkonto.

Administrer indstillinger for medlemskab

Sådan administrerer du, hvem der kan sende invitationer, og hvordan andre kan tilmelde sig dit team:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Rul ned, og klik på Medlemskab.
  5. Slå den indstilling, du vil ændre, til eller fra.
highlight icon

Bemærk! Der er forskellige indstillinger tilgængelige for forskellige typer konti.

• Medlemmer kan invitere andre til teamet: Hvis denne indstilling er slået til, kan teammedlemmer invitere andre til teamet. Du kan vælge, om alle eller kun godkendte medlemmer kan invitere andre. Du kan også vælge, om disse medlemmer kan invitere hvem som helst, eller om de kun kan invitere andre, der har en e-mailadresse på organisationens domæne. Når et medlem inviterer en anden, modtager du en e-mail om det. Denne indstilling berører kun medlemmer og ikke andre administratorer.
  • Kolleger kan anmode om at blive tilmeldt dit team: Hvis denne indstilling er slået til, kan brugere på din organisations domæne og samarbejdspartnere uden for dit team finde dit team og anmode om at blive medlem. De kan gøre dette fra flere steder, herunderdropbox.com/team. Nogle teams får vist et afkrydsningsfelt under denne indstilling. Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, kan brugere på organisationens domæne automatisk tilmelde sig uden din godkendelse.
  • Teammedlemmer kan foreslå at invitere andre kolleger: Denne indstilling er slået til som standard. Du kan se en liste over forslag til invitationer på siden Afventende medlemmer. Du kan komme til denne side fra fanen Medlemmer, klikke på Administrer ud for [x] medlemmer afventer. Teammedlemmernes forslag vises under Invitationsanmodninger fra nuværende medlemmer. Når en administrator godkender et forslag, sendes en invitation til den foreslåede persons e-mailadresse.
  • Giv mig besked, når inviterede personer tilslutter sig teamet: Hvis denne indstilling er slået til, modtager du en e-mail, når nogen accepterer en invitation om at tilmelde sig dit team. Alle administratorer, der har tilladelse til at invitere andre til teamet, modtager også denne e-mail. Hvis denne indstilling er slået fra, vil ingen administratorer modtage en e-mail, når nogen accepterer en invitation til at blive tilmeldt teamet.
  • Påmindelser om anmodninger om at blive medlem af teamet: Hvis denne indstilling er slået til, modtager du en e-mail med en påmindelse om anmodninger om at blive tilmeldt teamet, hvis anmodningerne er mere end 2 dage gamle.

1. Klik på Gem.

Administrer invitationer, der afventer

De invitationer til din Dropbox-teamkonto, som ikke er accepteret, kaldes afventende invitationer. Du modtager en e-mail, når medlemmet accepterer din invitation, men du kan føje ventende medlemmer til delte mapper og grupper, selvom de ikke har accepteret invitationen.

Du kan sende invitationer til afventende medlemmer igen for at minde dem om at blive medlem af dit team. Du kan også aflyse invitationer, der ikke er blevet accepteret.

Sådan sender du en invitation igen til et medlem, der ikke har accepteret invitationen:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Administrer i feltet med titlen [x] medlemmer afventer.
  5. Under Inviteret, men ikke med endnu skal du klikke på Send påmindelse ud for den bruger, du vil sende en påmindelse til.
highlight icon

Bemærk! Hvis der står Ugyldig ud for en brugers navn, betyder det, at brugerens e-mailadresse kan være blevet ændret, efter at du sendte invitationen. Send i stedet invitationen til personens nye e-mailadresse.

Der sendes en ny invitation til personens e-mailadresse.

Sådan sender du en invitation igen til alle de medlemmer, der ikke har accepteret invitationen:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Indsigt.
  4. I feltet Licenser brugt skal du klikke på Send invitationer igen i sektionen Afventende invitationer.
  5. Skriv en besked i pop op-vinduet, og klik på Send invitationer.

Der sendes en e-mail med en ny invitation til alle de medlemmer, der endnu ikke har accepteret den første invitation.

Sådan annullerer du en invitation:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Administrer i feltet med titlen [x] medlemmer afventer.
  5. Klik på "..." (de tre prikker) ud for den invitation, du vil annullere.
  6. Klik på Annuller invitation.
highlight icon

Bemærk!

• Hvis du har føjet filer til kontoen for et medlem, der ikke har accepteret invitationen, eller hvis du har føjet vedkommende til delte mapper eller grupper, kan du overføre vedkommendes konto til et andet teammedlem, inden du annullerer invitationen.
  • Hvis brugeren allerede har en Dropbox-konto, bliver den eksisterende konto ikke berørt, når du annullerer invitationen.
  • Du kan ikke suspendere eller bruge fjernsletning på kontoen for et medlem, der ikke har accepteret invitationen.

Sådan føjer du administratortilladelser til en invitation:
  1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Administrer i feltet med titlen [x] medlemmer afventer.
  5. Klik på "..." (tre prikker) ud for den invitation, du vil føje administratortilladelser til.
  6. Klik på Tilføj administratortilladelser.
  7. Klik igen for at bekræfte.

Inviter eller afvis en anmodning om at blive tilmeldt et team

Sådan kan du manuelt sende invitationer eller afvise anmodninger om at blive tilmeldt dit team:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på Administrer i feltet med titlen [x] medlemmer afventer.
  5. Klik under Anmod om at blive medlemSend invitation eller Afvis ud for den anmodning, du vil godkende.