Administratorer: Fjernslet teamfiler fra et teammedlems enhed

Opdateret Oct 10, 2023
Administratorer kan fjernslette alle teamfiler fra et bestemt teammedlems enhed. Dette anbefales, hvis et teammedlem ikke længere er på dit team, eller hvis vedkommendes enhed stjæles eller går tabt.

Få mere at vide om fjernsletning eller om, hvordan du fjernsletter en enhed, hvis du er teammedlem på en Plus-, Family-, Professional- eller Essentials-plan.
highlight icon

Noter:

Sådan fjernsletter du filer fra et teammedlems enhed:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på navnet på det medlem, du vil fjernslette filer fra.
  5. Under Enheder skal du klikke på X ud for den enhed, du vil fjerne.
  6. Markér Slet filer fra den Dropbox, der hører til [organisationsnavn], næste gang denne computer er online.
    • Hvis du ikke får vist den, og hvis enheden er en telefon eller tablet, skal du gå videre til næste trin. Filerne kan ikke synkroniseres til telefoner og tablets, selvom de er gjort tilgængelige offline, så der er ikke behov for at fjernslette dem. Hvis du følger disse trin, fjerner du stadig adgangen til filerne på kontoen fra den enhed ved at logge teammedlemmet af.
  7. Klik på Log af.
highlight icon

Bemærk! Hvis teammedlemmet har Dropbox Paper-appen installeret, kan du også logge brugeren af Paper-appen eksternt. Derefter vil brugeren ikke have adgang til filerne fra enheden.

Kontrollér statussen for fjernsletning af et teammedlems filer

Sådan kontrollerer du statussen for fjernsletning af filerne:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på fanen Medlemmer, og klik derefter på teammedlemmets navn. Hvis du allerede har slettet brugerens konto fra teamet, skal du klikke på fanen Slettede medlemmer og klikke på teammedlemmets navn.
  4. Find enheden og dens Status for enhed i sektionen Sletning i gang.

Få mere at vide om hver status for fjernsletning.