Fjernslet Dropbox fra et teammedlems mistede eller stjålne enhed

Som administrator for et Dropbox Business-team kan du bruge fjernsletning til at slette Dropbox-mappen fra et teammedlems forbundne enhed. Fjernsletning er praktisk, hvis et teammedlems enhed bliver væk eller stjålet.

Når en administrator bruger fjernsletning, er det kun medlemmets arbejdsrelaterede Dropbox-mappe, der slettes. Hvis du har brug for at fjernslette en privat Dropbox-konto, skal du gøre det særskilt.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at bruge fjernsletning i Dropbox.

Sådan fjernsletter du et teammedlems enhed

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på navnet på det medlem, hvis enhed du vil afbryde forbindelsen til.
  5. Under Enheder skal du klikke på X ud for den enhed, du vil fjerne.
  6. I pop op-vinduet skal du markere Slet filer fra [Navn på organisation Dropbox], næste gang denne computer er online og klikke på Afbryd forbindelse.

Bemærk! Hvis du har installeret Dropbox Paper-appen, skal du også afbryde forbindelsen til din Paper-konto

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, kan du få mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør .