Sådan suspenderer du et medlem af et Dropbox Business-team

Hvis du er teamadministrator eller brugeradministrator, kan du suspendere et medlem af et Dropbox Business-team.

Suspenderede teammedlemmer mister med det samme adgangen til deres Dropbox Business-konto og alle filer, mapper og Paper-dokumenter. Desuden gælder følgende for deres konto:

• Suspenderingen af kontoen kan ophæves senere
  • Alle forbindelser mellem kontoen og enheden afbrydes
  • Delte mapper og delte links vil stadig virke for kontoen

Hvis du vil gendanne slettede filer fra en suspenderet konto, kan du gøre det, indtil versionshistorikperioden slutter (180 dage for de fleste teams).

Bemærk! Administratorer for Dropbox Business-teams, der har købt udvidet versionshistorik med juridisk fastfrysning, kan stadig foretage juridisk fastfrysning for suspenderede medlemmer.

Sådan suspenderer du et teammedlem

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på fanen Medlemmer.
  4. Klik på tandhjulet ud for navnet på den bruger, du vil suspendere.
  5. Klik på Suspender medlem.
  6. Vælg Suspender, og vælg, om du vil slette brugerens filer fra de enheder, brugeren har forbundet med Dropbox (denne funktion kaldes fjernsletning).
  7. Klik på Suspender igen.

Sådan suspenderer du et teammedlem eller ophæver en suspendering

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på fanen Medlemmer.
  4. Klik på rullelisten Medlemstype, og vælg Suspenderet.
  5. Klik på tandhjulet ud for navnet på brugeren.
  6. Klik på Ophæv suspendering af medlem eller Slet medlem.

7.  Klik på Ophæv suspendering eller Slet.

Når du ophæver suspenderingen af teammedlemmer, får de straks adgang til deres konto igen. De modtager en e-mail om, at deres konto er aktiv igen, og at de kan logge på med deres adgangskode (medmindre teamet bruger enkeltlogon).

Hvad skal jeg gøre, hvis min konto er blevet suspenderet?

Hvis du er medlem af et team, og din konto er blevet suspenderet, burde du have fået besked om det i en e-mail. Hvis du har en privat Dropbox-konto, vil suspenderingen af din Business-konto ikke påvirke den.

Hvis du har brug for adgang til din konto, skal du tale med din administrator. Hvis du ikke ved, hvem din administrator er, kan du prøve at kontakte din virksomheds helpdesk, it-afdeling eller administrationsteam for at få hjælp.

Hvad sker der, hvis jeg bruger Active Directory?

De ændringer af brugerstatus, der foretages i Active Directory, overføres kun til Dropbox Business, hvis du bruger Dropbox AD Connector eller et program fra en tredjepart. I de fleste tilfælde overføres ændringer af brugerstatus kun i én retning (fra Active Directory til Dropbox Business), men det afhænger af, hvilket program du bruger.

Tæller en suspenderet bruger stadig som en udstedt licens på min teamkonto?

Ja. Suspenderede brugere tæller fortsat som udstedte licenser i dit team. Derfor forbliver den suspenderede brugers data og delingsrelationer intakt, så længe kontoen er suspenderet, og kontoadministratoren har adgang til dem.

Hvis du vil reducere antallet af licenser i dit team, kan du slette den suspenderede brugers konto. Når kontoen er slettet, kan du vælge at overføre kontoen til et andet teammedlem.

Er der en medarbejder, der forlader virksomheden?  Få mere at vide om bedste praksis for at fjerne et Dropbox Business-teammedlem.