Administratorer: Sådan tilføjer du tilpasset branding i delte links

Opdateret Oct 10, 2023

Som administrator for en Dropbox-teamkonto kan du bruge deling med branding for at tilføje din organisations logo og et baggrundsbillede til de links, du deler med folk uden for teamet. Når medlemmer af dit team sender delte links eller direkte invitationer til deling, kan modtagerne se de brandingelementer, du har tilføjet i dine kontoindstillinger.

Sådan konfigurerer du deling med branding

Sådan uploader du et logo og et baggrundsbillede i administratorpanelet:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Teamprofil, og rul til Ekstern branding.
  5. Klik på Tilføj logo ud for Virksomhedslogo for at uploade din organisations logo.
  6. Klik på Vælg billede ud for Baggrundsbillede.Det billede, du uploader, vises bag forhåndsvisningen af den fil eller mappe, som modtageren ser på.
highlight icon

Bemærk! Logoer og baggrundsbilleder vises kun, når du deler præsentationerdokumenter eller billedfiler

Sådan redigerer du deling med branding

Administratorer kan når som helst fjerne eller ændre indstillingerne for branding. Det gøres på følgende måde:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Teamprofil, og rul til Ekstern branding.
  5. Klik på Rediger eller Fjern ud for Virksomhedslogo for at ændre eller fjerne organisationens logo.
  6. Klik på Rediger eller Fjern ud for Baggrundsbillede for at ændre eller fjerne det billede, der vises bag forhåndsvisningen af den fil eller mappe, som modtageren ser på.

Sådan tillader du, at teammedlemmer indstiller branding:

Administratorer for Dropbox Advanced-, Business Plus- og Enterprise-teams kan tillade, at teammedlemmer tilpasser indstillingerne for deling med branding for deres egne filer og mapper. Hvis en administrator tillader, at teammedlemmer tilpasser deres indstillinger, bliver den branding, som administratoren har angivet, ikke vist.

Sådan tillader du, at teammedlemmer angiver branding:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Teamprofil, og rul til Ekstern branding.
  5. Vælg Til ud for Medlemmer kan indstille deres egen branding. Teammedlemmer kan administrere deling med branding i deres kontoindstillinger.
highlight icon

Bemærk! Hvis administratorer tillader, at teammedlemmer kan tilpasse branding, og hvis teammedlemmer ikke tilføjer et logo eller baggrundsbillede i deres egne indstillinger, vises der ikke nogen branding i deres delte links.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ser organisationens branding ud for modtagerne?

Når teammedlemmer deler en fil eller mappe med en direkte invitation, får modtageren vist organisationens branding i e-mailen. Hvis du har angivet et baggrundsbillede med din branding, vises det bag forhåndsvisningen af den fil eller mappe, som modtageren ser på.

Hvad sker der, hvis et ikke-teammedlem opretter et link fra en teamejet delt mappe?

Det logo og baggrundsbillede, der er tilknyttet et delt link, er baseret på de indstillinger, som er angivet af den person, der oprettede linket. Hvis et ikke-teammedlem kopierer et link, der blev oprettet et af teammedlem, vises linket med dit teams branding. Hvis et ikke-teammedlem opretter et nyt link til en fil eller mappe, der oprindeligt blev delt af dit team, viser linket brandingen for ikke-teammedlemmet, hvis denne bruger har angivet branding.

Påvirker tilpasset branding delte links på min private konto?

Hvis du har forbundet din arbejdskonto og din private Dropbox-konto, anvendes deling med branding kun til delte links til dine arbejdsfiler. Delte links fra din private Dropbox-konto berøres ikke af denne funktion.