Kontakt Dropbox-support

Inden du kontakter Dropbox' kundesupport, anbefaler vi, at du søger efter svaret på dit spørgsmål i Dropbox' hjælpecenter eller community-forummer.

Support via chat og e-mail

Dine muligheder for teknisk support afhænger af, hvilken konto du har (Basic, Plus, Professional eller Business). Du kan se supportmulighederne til din konto ved at logge på og gå til dropbox.com/support

Telefonsupport

Telefonisk support er kun tilgængelig for Dropbox Business-brugere i den lokale åbningstid.

Tilgængelige sprog

Support er tilgængeligt på engelsk for alle brugere.

Afhængigt af din kontotype og placering kan support være tilgængelig for dig på fransk, tysk, italiensk, japansk, portugisisk eller spansk. Log på, og gå til dropbox.com/support for at se dine muligheder.

Hvis dit sprog ikke er anført som en mulighed på listen, når du går til dropbox.com/support, kan du sende en e-mail eller starte en chat på dit sprog, så bliver du sendt videre til det relevante team.

Svartider og åbningstid for support

Basic-brugere kan forvente et svar fra support via e-mail inden for 1-2 dage.

Plus-, Professional- og Business-brugere kan forvente et svar fra support via e-mail inden for 24 timer.

• Business-brugere på Enterprise-planen kan forvente et svar fra support via e-mail i løbet af 1 time.

Hvis support via telefon og chat er anført som valgmuligheder, når du går til dropbox.com/support, er mulighederne tilgængelige i din lokale åbningstid.