Kontakt Dropbox-support

Inden du kontakter Dropbox' kundesupport, anbefaler vi, at du søger efter svaret på dit spørgsmål i Dropbox' hjælpecenter eller community-forummer.

Support via chat og e-mail

Dine muligheder for teknisk support afhænger af, hvilken konto du har (Basic, Plus, Family, Professional eller Business). Du kan se supportmulighederne til din konto ved at logge på og gå til dropbox.com/support

Telefonsupport

Telefonisk support er kun tilgængelig for Dropbox Business-teams. Dropbox Business-administratorer kan anmode om at blive ringet op af Dropbox-support inden for almindelig arbejdstid. Sådan anmoder du om at blive ringet op:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Hjælp i venstre sidepanel.
  4. Klik på Telefon.
  5. Indtast et direkte telefonnummer.
  6. Klik på Anmod om at blive ringet op. Du burde blive ringet op inden for få sekunder.

Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, men ikke er administrator, skal du bede din teamadministrator om at gå til dropbox.com/supportAdministratorer kan også føje yderligere administratorer til teamet, så de har adgang til telefonisk support.

Tilgængelige sprog

Support er tilgængeligt på engelsk for alle brugere.

Afhængigt af din kontotype og placering kan support være tilgængelig for dig på fransk, tysk, japansk, portugisisk eller spansk. Log på, og gå til dropbox.com/support for at se dine muligheder.

Hvis dit sprog ikke er anført som en mulighed på listen, når du går til dropbox.com/support, kan du sende en e-mail eller starte en chat på dit sprog, så bliver du sendt videre til det relevante team.

Svartider og åbningstid for support

Plus-, Family-, Professional- og Business-brugere kan forvente et svar fra support via e-mail inden for 1 arbejdsdag.

• Business-brugere på Enterprise-planen kan forvente et svar fra support via e-mail i løbet af 1 time på alle ugedage.

Hvis support via telefon og chat er anført som valgmuligheder, når du går til dropbox.com/support, er mulighederne tilgængelige i din lokale åbningstid.