Hvad er Dropbox Premium-support?

Dropbox Premium-support er en funktion, der kan bruges af Dropbox Business-teams, der har tilkøbt tilføjelsesprogrammet Premium-support. Du kan købe tilføjelsesprogrammet Premium-support ved at kontakte din Dropbox-sælger eller udfylde kontaktformularen til Dropbox Business.

Tilføjelsesprogrammet Premium-support giver alle aktive medlemmer af et team flere supportmuligheder.

Med tilføjelsesprogrammet Premium-support kan både teammedlemmer og administratorer:

• Få adgang til live webinarer afholdt af Dropbox
  • Forvente svar fra support via e-mail i løbet af 1 time på alle ugedage

Desuden kan teamadministratorer:

• Bestille supportopkald efter behov
  • Ringe til telefonsupport 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen – også på helligdage
  • Chatte med support 24 timer i døgnet mandag til fredag

Bemærk! Premium-support via telefon og chat er i øjeblikket kun tilgængelig på engelsk.

Du kontakter support ved at logge på din konto og gå til dropbox.com/support