Min Dropbox Business-konto er “fyldt” eller “næsten fyldt”. Hvorfor, og hvad skal jeg gøre?

Hvis du får vist en meddelelse om, at din Dropbox Business-konto er “fyldt” eller “næsten fyldt”, skyldes det, at du har nået eller næsten nået den pladsgrænse, der er angivet af teamadministratoren. Når en konto er fyldt, stopper synkroniseringen, og der kan ikke længere uploades filer til kontoen.

Teamadministratorer kan indstille pladsgrænser for individuelle teammedlemmer og for teams. Hvis du vil se de aktuelle grænser og det aktuelle pladsforbrug for dig og dit team, skal du gå til kontosiden.

Teamadministratorer kan også angive strengere grænser for de teammedlemmer, der overskrider grænsen. Dropbox vil derefter virke anderledes for disse medlemmer. Det betyder, at:

• Filer ikke længere synkroniseres, herunder ændringer i filerne på vedkommendes Dropbox-konto, eller ændringer i filer i en delt mappe, vedkommende er medlem af.
  • Vedkommende kan ikke længere uploade filer til sin egen Dropbox-konto. Vedkommende kan dog uploade filer til en teammappe eller til en delt mappe, som ejes af en anden på teamet.

Hvad skal jeg gøre, hvis min konto er “fyldt” eller “næsten fyldt”?

Hvis du får vist en af disse advarsler, er der to ting, du kan gøre:

Når du har fjernet filer – eller er blevet tildelt mere plads – skulle du ikke længere få vist disse advarsler.

Hvordan fjerner jeg filer fra Dropbox?

Der er flere måder, du kan fjerne filer fra Dropbox på:

Hvordan kan jeg se størrelsen på filer, mapper eller delte mapper i Dropbox?

Der er to måder, hvorpå du kan se fil- og mappestørrelser i Dropbox:

• På dropbox.com.
  • Åbn Dropbox-mappen i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac).
  • Bemærk! Du skal muligvis højreklikke eller Ctrl-klikke og vælge Egenskaber(Windows) eller Vis info(Mac) for at se fil- eller mappestørrelsen.

Hvordan kan jeg se, hvor meget lagerplads jeg aktuelt bruger?

Kontrollér den resterende plads på din Dropbox-konto.