Sådan overfører du et slettet teammedlems filer

Opdateret Jan 31, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, der er tilgængelig for administratorer med Dropbox Standard, Advanced, Business, Business Plus og Enterprise.

Visse typer Dropbox-administratorer kan overføre et slettet teammedlems filer og mapper til en anden på teamet. Denne funktion gør det nemt at overføre ejerskab og sikrer, at vigtige filer og mapper ikke går tabt eller er utilgængelige, efter et medlem har forladt teamet.

Du kan først overføre et teammedlems filer og mapper til et andet medlem, efter det første medlem er slettet. Sådan sletter du et medlem fra en Dropbox-teamkonto.

highlight icon

Bemærk!

• Du kan kun overføre et slettet medlems filer én gang.
  • Du kan kun overføre filer fra et slettet teammedlems konto, der ligger inden for din grænse for versionshistorik.

Det overføres der under en kontooverførsel?

• Alle eksisterende mapper og filer.
  • Alle slettede filer.
  • Ejerskab af delte mapper, som det tidligere teammedlem ejede.
  • Medlemskab af delte mapper, som ejes af andre medlemmer af dit Dropbox-team.
  • Delte mapper, der ejes af en anden uden for dit team, og som ikke overskrider det maksimale antal filer.
  • Ejerskab af Paper-dokumenter, som det tidligere teammedlem har oprettet.
  • En kopi af mappen "Apps", der indeholder data fra tredjepartsprogrammer.
  • Eksisterende dokumenter til underskrivning (herunder Afventende underskrifter, Afventer din underskrift, Afvist og Underskrevet).
  • Eksisterende skabeloner til underskrivning.

Hvad overføres ikke under en kontooverførsel?

• Grupper kan ikke overføres via kontooverførsel. I stedet skal en kontoadministrator eller et gruppemedlem manuelt føje nye teammedlemmer til grupper.
  • Delte links oprettet af det tidligere teammedlem (links fungerer ikke længere).
  • Tidligere versioner af filer.
  • Dropbox Backup-indhold.
  • Medlemskab af delte mapper ejet af personer uden for dit Dropbox-team. Det er kun kopier af disse mapper, der overføres.
  • Delte mapper, der ejes af en anden uden for dit team, og som overskrider det maksimale antal filer.
  • Adgang til Paper-dokumenter, som det slettede medlem ikke ejede.
  • Datalagre (en type data, som nogle tredjepartsprogrammer bruger til at gemme deres data).
highlight icon

Bemærk! Hvis du bruger kontooverførsel et stykke tid efter, at et medlems konto blev slettet fra teamet, er det muligt, at det resterende indhold af disse mapper ikke er det samme, som da medlemmets konto blev slettet.

Sådan overfører du filer fra et tidligere slettet medlem

Du kan først overføre et teammedlems filer og mapper til et andet medlem, efter det første medlem er slettet. Sådan sletter du et medlem fra dit team.

highlight icon

Bemærk! Du kan kun overføre filer fra et slettet medlems konto, der ligger inden for din grænse for udvidet versionshistorik. Når grænsen er nået, er det ikke længere muligt at gendanne eller overføre filer, der tilhørte det slettede medlem.

Sådan overfører du filer fra et slettet medlem:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel i venstre sidepanel.
  3. Klik på fanen Medlemmer.
  4. Vælg Slettet på rullelisten under Medlemstype.
  5. Klik på tandhjulet til højre for navnet på det tidligere medlem, og vælg Administrer filer i menuen.
  6. Vælg indstillingen Overfør dem til et andet teammedlem.
  7. Indtast modtagerens navn eller e-mailadresse, og klik på Indsend.
    • highlighter-ikon Bemærk! Modtageren skal være medlem af din Dropbox-teamkonto.

Ofte stillede spørgsmål om kontooverførsel

Hvad gør jeg, hvis en kontooverførsel ikke lykkes?

En modtager kan kun modtage filer fra en enkelt slettet bruger ad gangen. Hvis du har slettet flere teammedlemmer og overført deres filer til en enkelt bruger indenfor en kort tidsperiode, kan filoverførslen slå fejl. Du modtager besked om overførselsfejlen via e-mail. Du kan herefter forsøge at overføre filerne igen.

Du undgår fejl i dine filoverførsler, hvis du anmoder om kontooverførsel fra én konto ad gangen og venter nogle minutter mellem de respektive kontooverførsler.

Alternativt kan administratoren eller den tidligere filejer dele individuelle filer og mapper efter behov.

Hvordan ser kontooverførsel ud for en modtager?

Det slettede medlems filer vises i en ny mappe med navnet [Slettede brugere] i modtagerens private mappe.

Der vises også tre undermapper i mappen Filer tilhørende [Slettede brugere]:

• Delt: Dette indhold ejes af en person på dit Dropbox-team.
  • Tidligere delt: Dette indhold ejes af en person, der ikke er på dit Dropbox-team
  • Hjem: Dette er indhold, som er oprettet af en [Slettet bruger], og som ikke er delt.

Kan jeg overføre et teammedlems filer til flere personer?

Nej, du kan ikke overføre et teammedlems filer til flere personer på samme tid.

Hvis det ikke giver mening at overføre alle det tidligere teammedlems filer til en enkelt person, kan administratoren overføre indholdet til sin egen konto og derefter dele filerne med de personer, der har brug for adgang.

Hvordan kan jeg se aktiviteter med kontooverførsler?

Sådan ser du aktivitet i forbindelse med kontooverførsel:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Aktivitet i venstre sidepanel.
  4. Klik på Tilføj aktivitet+ i filteret Aktiviteter, og sæt derefter kryds i feltet ud for Overfør indhold fra slettet medlems konto til et andet medlem.

Administratorer modtager også en bekræftelsesmail, hver gang der foretages en kontooverførsel.