Samarbejd i Microsoft Office-filer i Dropbox

Opdateret Apr 24, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, der er tilgængelig for kunder med Dropbox Standard, Advanced, Business, Business Plus og Enterprise.

I kan samarbejde i Microsoft Office-filer på computeren, på internettet og på mobilen. Dokumenter gemmes automatisk i Dropbox, så afbrydelser i din arbejdsgang forebygges, samtidig med at det forhindres, at der er flere kopier af samme fil. Du kan se, hvem der også arbejder i filen, og du kan se ændringer fra andre brugere live. Ændringerne gemmes automatisk på din Dropbox-konto.

Få mere at vide om samarbejde og samtidig redigering i Microsoft-dokumenter.

Sådan kommer du i gang med Microsoft Office

For at bruge samtidig redigering skal du tilføje Dropbox som cloudlager-placering i Microsoft Office. Du skal gøre dette for hver enhed, du ønsker at aktivere samtidig redigering på.

warning icon

Vigtigt!

• Microsoft for Desktop er i øjeblikket i betaversion og er underlagt yderligere vilkår. Du kan tilmelde dig tidlig adgang.
  • Du skal have en Microsoft-konto og en Microsoft Office 365 Business-licens for at kunne bruge samtidig redigering.

Sådan tilføjer du Dropbox som et sted (Windows) eller et lager (Mac):

1. Åbn Microsoft Word, PowerPoint eller Excel på computeren.
  2. Klik på Filer/Arkiv
  3. Klik på Åbn
  4. Klik på Tilføj en placering (Windows) eller Administrer kontolagringsplads (Mac).
  5. Klik på Dropbox (Beta).
  6. Log på med dine Dropbox-logonoplysninger.
  7. Klik på Log på

Dette tilføjer Dropbox som et sted, hvor der kan åbnes og gemmes filer.

Når Dropbox er tilføjet som en placering, kan du åbne enhver Dropbox-fil, du har adgang til, på to måder:

• Direkte fra Stifinder (Windows) eller Finder (Mac). Dobbeltklik på filen for at åbne den i en session med samtidig redigering.
  • Åbn filer fra Office-appen for at starte en session med samtidig redigering. Sådan gør du:
    1. Åbn Microsoft Word, PowerPoint eller Excel på computeren.
    2. Klik på Fil.
    3. Klik på Dropbox
    4. Klik på Åbn

Hvis du vil åbne filer lokalt, uden at du starter en session til samtidig redigering, kan du gøre et af følgende:

• Lås filen, før du åbner den.
  • Slå Gem automatisk fra øverst til venstre i Word, Excel eller PowerPoint, efter at du har åbnet filen.
  • Deaktiver Samtidig redigering i Microsoft 365 på computeren fra for din enhed i præferencerne i Dropbox-computerappen.

Sådan redigerer du og bruger samtidig redigering i filer:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på navnet på en Word-, Excel- eller PowerPoint-fil, der er gemt i en delt mappe.
  3. Klik på "..." (de tre prikker) ud for filens navn.
  4. Hold musen over Åbn, og vælg Word til internettet i den viste menu.
  5. Bed dem, du vil samarbejde med, om at følge de samme trin.
  6. Filen åbnes i din browser i Office Online. Du kan derefter redigere den.
  7. Klik på Gem og vend tilbage til Dropbox, når du er færdig med at redigere.

Sådan opretter du nye Office-filer fra Dropbox:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Opret.
  3. Peg på Dokument, Præsentation eller Regneark, afhængigt af hvilken type fil du vil oprette.
  4. Klik på Word-dokument, PowerPoint-præsentation, eller Excel-projektmappe.
  5. Log ind på Office Online, og opret en ny fil.
warning icon

Vigtigt!

• Når du klikker på Opret og vælger en filtype, bliver du omdirigeret til Office Online.
  • Når du opretter en ny fil via Office Online, gemmes der automatisk et link til filen i Dropbox, så du nemt kan få adgang til den.
  • Du skal have et Office Online-abonnement for at oprette Office Online-filer fra Dropbox.

highlighter icon

Bemærk! Samtidig redigering understøttes endnu ikke på Android-enheder. Du kan dog stadig redigere filer.

Du kan bruge enhver mobilenhed eller tablet, hvor Dropbox- og Microsoft Office 365-appen er installeret.

Få mere at vide om, hvordan du installerer Dropbox-appen på dine mobilenheder.

Få mere at vide om, hvordan du installerer Microsoft Office 365 på dine mobilenheder.

Når du har installeret Dropbox- og Microsoft Office 365-appen, skal du tilføje Dropbox som lagerkonto. Det kan gøres på følgende måde:

1. Åbn Microsoft Word, PowerPoint eller Excel på din mobilenhed.
  2. Klik på mappeikonet nederst til højre på skærmen for at åbne en fil.
  3. Klik på Tilføj lagerkonto.
  4. Klik på Dropbox (Beta).
  5. Log på med dine Dropbox-logonoplysninger, eller vælg en Dropbox-konto, du vil oprette forbindelse til.
  6. Klik på Log på

Dette tilføjer Dropbox som et sted, hvor filer kan åbnes og gemmes.

Når Dropbox er tilføjet som en placering, kan du åbne enhver type Microsoft-fil, der er delt med dig, til samtidig redigering på din mobilenhed.

Sådan ændrer din standardplacering til åbning af filer

Standardplaceringen til åbning af filer indstilles automatisk til Vis på dropbox.com. Sådan ændrer du standardindstillingen:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Apps
  5. Rul til Standardapps til redigering
  6. Klik på rullelisten ud for filtypen, og vælg din præference.
    • Bemærk! Denne standardindstilling er oprindeligt angivet til Vis på dropbox.com.

Systemkrav

Hvis din fil har en af følgende filtypenavne, er samtidig redigering tilgængeligt på dropbox.com eller i computerappen.

.docx

.pptx

.xlsx

highlighter icon

Bemærk! Dit Microsoft Office skal være på version 2308 eller nyere for at sikre kompatibilitet med Microsofts samtidige redigering til Dropbox Beta. Se, hvordan du installerer Office-opdateringer.

Du kan åbne filer op til 250 MB i Office-computerappen. Hvis du åbner en fil, der er større end 250 MB fra Stifinder (Windows) eller Finder (macOS), åbner den i offlinetilstand. Ydeevnen for store filer afhænger af båndbredden for dit netværk og din computer.

Windows

Hvis du vil bruge Microsofts funktion til samtidig redigering i Windows, skal du have Windows 11 eller nyere.

Mac OS

Åbning af filer direkte fra Finder for at starte en session med samtidig redigering kræver, at brugerne opdaterer deres Dropbox-computerapp til File Provider, som er den mest opdaterede og dybt integrerede oplevelse for macOS. Det kræver macOS version 12.5 eller nyere.

Mac-brugere, der ikke har File Provider, vil stadig være i stand til at åbne filer til samtidige redigering fra Word, Excel og Powerpoint.

Du kan bruge enhver browser på din Windows- eller macOS-computer.

Og du kan bruge enhver iOS-mobilenhed, der understøtter Dropbox-appen og Office 365-appen.

Microsoft-funktionen til samtidig redigering er ikke tilgængelig på Android.

Del din feedback

Vi sætter pris på din feedback samt på dine spørgsmål om og forslag til, hvordan vi kan forbedre denne oplevelse. Deltag i eller opret en diskussion om Microsofts samtidige redigering til Dropbox Beta på vores community-side.