Sådan bruger du livegennemgang i Dropbox Replay

Opdateret Nov 13, 2023

Du kan starte en livegennemgangssession i Dropbox Replay, hvis du vil gennemgå lyd- og videofiler med samarbejdspartnere i realtid. I en livegennemgangssession kan du skrive kommentarer direkte på billedet, og du kan også se andres kommentarer. Hvis du starter en livegennemgangssession i forbindelse med en videofil, kan du og dine samarbejdspartnere tegne på billedet for at fremhæve visuelle elementer, og du kan også se, hvad andre tegner. Alle, der deltager i livegennemgangssessionen, kan styre afspilningen af lyd og video.

Se, hvordan du nemt kan samarbejde og gennemgå videoklip med Dropbox Replay.

Sådan starter du en livegennemgangssession

For at starte en livegennemgangssession i Replay:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Åbn den lyd- eller videofil, du vil gennemgå.
  5. Klik på Start livegennemgang i øverste højre hjørne.

Der vises en note nederst på skærmen, med besked om, at en livesession er begyndt.

Sådan deler du en livegennemgangssession

For at dele din fil og invitere samarbejdspartnere til din livegennemgangssession:

1. Start en livegennemgangssession.
  2. Klik på Del i øverste højre hjørne.
  3. Ved siden af Personer med dette link kan, vælg Se, og skriv kommentarer eller Skrivebeskyttet.
  4. Klik på tandhjulsikonet for at angive en adgangskode eller administrere, hvem der kan downloade din fil.
    • Bemærk! Downloads er som standard deaktiveret for personer med Skrivebeskyttet adgang.
  5. Hvis du vælger Se, og skriv kommentarer, skal du indtaste e-mailadresserne på de samarbejdspartnere, du vil invitere, og derefter klikke på Send. Du kan også klikke på Kopier link, og derefter indsætte linket der, hvor du vil dele det.
  6. Hvis du vælger Skrivebeskyttet, skal du vælge den filversion, du vil dele, indtaste e-mailadresserne på de samarbejdspartnere, du vil invitere, og derefter klikke på Send. Du kan også klikke på Kopier link, og derefter indsætte linket der, hvor du vil dele det.

Samarbejdspartnere kan til enhver tid forlade en livegennemgangssession ved at klikke på Forlad i øverste højre hjørne. De kan stadig sende kommentarer og tegninger uden for en livegennemgangssession, så længe de har tilladelse til at kommentere på filen.

Du kan se, hvor mange personer der i øjeblikket deltager i din livegennemgangssession i øverste højre hjørne, hvilket er angivet ved [x], der ser med.