Sådan administrerer du Dropbox Replay for dit team

Opdateret Apr 02, 2024
person icon

Dropbox Replay er tilgængelig for alle Dropbox-brugere på dropbox.com.

Administratorer har adgang til alle Dropbox Replay-filer og -projekter i teamområdet. Administratorværktøjerne gør det muligt for administratorer at se, ændre eller gentildele ejerskab, slette permanent, ændre adgangskodeindstillinger samt tilføje og redigere medlemmer i Replay-filer og -projekter. Hvis et teammedlem forlader teamet, kan en administrator tage ejerskab over vedkommendes delte filer og projekter for at forhindre afbrydelser i arbejdsgangen.
highlight icon

Bemærk! Administratorer kan ikke kontrollere filer, der findes på et teammedlems konto. Hvis et teammedlem opretter en fil i dit arbejdsområde, kan en administrator ikke tage ejerskab over den fil, medmindre den føjes til teamområdet.

Dropbox Replay-indstillinger i administratorpanelet

• Åbn en hvilken som helst fil i et delt projekt oprettet af et Dropbox-teammedlem
highlight icon

Bemærk! Et teammedlem skal være en autoriseret bruger på din Dropbox-teamkonto. Hvis en person, som ikke er en autoriseret bruger, arbejder med dit team fra sin egen konto, vil administratorværktøjerne ikke omfatte vedkommendes filer, medmindre de pågældende filer flyttes ind i et af dit teams projekter.

person icon

Denne funktion er tilgængelig for alle Dropbox-brugere på dropbox.com.

• Omdøb projekter
  • Tag ejerskab over filer og projekter, der tilhører nuværende eller tidligere teammedlemmer
  • Slet filer permanent
  • Ret delingsindstillinger fra siden Links eller selve filen
  • Skift adgangskoden til delte links
  • Administrer ekstern adgang til filer og mapper
  • Tillad eller begræns deling uden for dit team

Sådan omdøber du en fil eller et projekt

Sådan omdøber du en fil eller et projekt:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på gitterikonet øverst til højre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Klik på Administrator øverst.
  5. Peg på filens miniaturebillede eller på rækken med det projekt, du vil omdøbe.
  6. Klik på “” (tre prikker) øverst til højre.
  7. Vælg Omdøb i den viste menu.
  8. Indtast det nye projektnavn.
  9. Klik på Gem.

Sådan redigerer du adgangen til et Dropbox Replay-projekt

Sådan føjer du nogen til et projekt:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på gitterikonet øverst til højre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Klik på Administrator øverst.
  5. Hold markøren over miniaturen eller rækken for det projekt, du gerne vil føje personer til.
  6. Klik på “” (tre prikker) øverst til højre.
  7. Vælg Tilføj personer i menuen.
  8. Indtast e-mailadressen på de personer, du vil tilføje.
  9. Tilføj en besked, hvis du vil.
  10. Vælg Kan redigere eller Kan se, afhængigt af de tilladelser, du vil give.
  11. Klik på Tilføj.

De personer, du har tilføjet, modtager en e-mail med en invitation til at åbne dit projekt. Hvis du vil samarbejde på et projekt i realtid, skal du i stedet starte en session med livegennemgang.

Se, hvordan du bruger livegennemgang i Dropbox Replay.

Sådan administrerer du adgangen til et projekt:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på gitterikonet øverst til højre.
  3. Klik på Replay i menuen.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Klik på Administrator øverst.
  5. Klik på det projekt, du vil administrere adgangen til.
  6. Klik på en avatar (profilbillede eller initialer) ud for Tilføj personer øverst for at få vist en liste over personer med adgang.
  7. Klik på rullelisten ud for navnet på den person, du vil administrere adgangen for.
  8. Vælg Kan redigere, Kan se eller Fjern.
highlight icon

Bemærk!

• Når du føjer brugere til et projekt, har de redigeringsadgang til hele projektet og alt indholdet.
  • Du kan kun føje en bruger til dit projekt via e-mail.

Sådan administrerer du ekstern deling af links i Replay

Administratorer kan bruge administratorpanelet til at begrænse ekstern deling i Replay for deres team. Dette giver dem central adgang til at styre, hvem medlemmerne kan dele links og filer med:

Alle: Alle med linket

Team + godkendt: Teamet og en liste over godkendte brugere

Kun team: Kun medlemmer af teamet

highlight icon

Bemærk! Disse indstillinger tilsidesætter alle de linkbegrænsninger, som er angivet af teammedlemmerne.

Sådan ændrer du indstillingerne for deling for teamet:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger i sidepanelet til venstre.
  4. Klik på Replay.
  5. Klik på rullelisten ud for Deling af links uden for teamet.
    • Vælg Til (alle), Til (Team + godkendt) eller Fra (Kun team).

Sådan administrerer du ekstern adgang til projekter i Replay

Administratorer kan bruge indstillingerne i administratorpanelet til at styre, om teammedlemmer kan tilføje personer uden for teamet til projekter.

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger i sidepanelet til venstre.
  4. Klik på Replay.
  5. Klik på rullelisten ud for Tilføjelse af personer uden for teamet.
    • Vælg Til (alle), Til (Team + godkendt) eller Fra (Kun team).

Sådan administrerer du ejerskabet af filer og projekter

Administratorer kan styre ejerskab af en delt fil eller et delt projekt for at forhindre, at arbejdsgangen går i stå.

Når en administrator har overtaget eller gentildelt ejerskabet af et projekt, kan vedkommende udføre alle de handlinger, som en ejer kan udføre, herunder:

• Rediger, slet eller tilføj adgangskode
  • Slå downloads til eller fra
  • Arkivere filer
  • Løse kommentarer
  • Fastgør eller opret etiketter til kommentarer
  • Indstil deadlines
  • Administrer tilladelser for deling uden for teamet

Sådan tager du ejerskab over filer og projekter

Sådan tager du ejerskab:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  1. Trin 4 Klik på Administrator øverst.
  2. Peg på filens miniaturebillede eller på rækken med det projekt, du vil tage ejerskab over.
  3. Klik på "" (de tre prikker) øverst til højre.
  4. Vælg Rediger personer.
  5. Klik på rullelisten ud for Ejer.
  6. Klik på Tag ejerskab.
  7. Klik på rullelisten Kan redigere ud for det medlem, du har overtaget ejerskabet fra.
  8. Vælg Kan redigere, Kan se eller Fjern, afhængigt af de tilladelser, du vil give.

Sådan gentildeler du ejerskabet af en fil

Sådan gentildeler du ejerskabet af en fil:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på gitterikonet øverst til højre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Klik på Administrator øverst.
  5. Peg på miniaturen af filen eller rækken med den fil, du vil gentildele ejerskabet over.
  6. Klik på “” (tre prikker) øverst til højre.
  7. Vælg Overfør ejerskab.
  8. Klik på rullelisten ud for den nuværende ejers navn.
  9. Vælg den person, du gerne vil overfør ejerskabet til.
  10. Klik på Gem.

Sådan ændrer du ejerskabet af et projekt

Sådan ændrer du ejerskab over et teammedlems fil eller projekt:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på gitterikonet øverst til højre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Klik på Administrator øverst.
  5. Peg på miniaturen eller på rækken med det projekt, du vil tage ejerskab over.
  6. Klik på "" (de tre prikker) øverst til højre.
  7. Vælg Skift ejerskab.
  8. Klik på rullelisten med ejerens navn.
  9. Vælg navnet på det teammedlems konto, som du ønsker at give ejerskab til.
  10. Klik på Gem

Sådan ser du, hvem der er administrator for en fil eller et projekt

Sådan ser du, hvem der er administrator af en fil eller et projekt:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på gitterikonet øverst til højre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Klik på Administrator øverst.
  5. Åbn teamprojektet
  6. Hold markøren over en avatar (profilbillede eller initialer) øverst ud for Tilføj personer. Navnet på hvert teammedlem vises, og der står Administrator under navnene på teamadministratorerne.

Hvordan overvåger jeg aktiviteter i Replay?

Administratorer kan bruge administratorpanelet til at se følgende medlemsaktiviteter i Replay:

• Der er logget på eller af Replay
  • Replay er forbundet med konti
  • Der er tilføjet eller slettet filer
  • Der er oprettet eller ændret delte links
  • Sådan tilføjer eller fjerner du personer i projekter

Få mere at vide om, hvordan du kan se teamaktiviteter i administratorpanelet.

Sådan opløser du et team

Når du opløser dit team, bliver teammedlemmernes konti omdannet til private Dropbox-konti. Ejerskabet af teamprojekter overdrages til administratoren, herunder indhold i Replay. Teammedlemmer kan stadig få adgang til alle de Replay-projekter, de tidligere har haft adgang til fra deres private konto. Men de mister adgangen til de filer, der ikke findes i et projekt.

highlight icon

Bemærk! Administratorer kan også vælge at slette alt Replay-indhold for et team. Slettet Replay-indhold kan kun gendannes inden for 30 dage efter sletning.