Sådan tilføjer du videotransskription og undertekster i Dropbox Replay

Opdateret Jul 22, 2024
person icon

Den funktion, der beskrives i denne artikel, er kun tilgængelig for de kunder, der har købt tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay.

Du kan føje transskription til videoklip og lydfiler i Dropbox Replay og oprette undertekster til videoklip. Når den er genereret, kan du redigere transskriptionen, vælge en sektion for at springe til tidsstemplet og kopiere eller dele transskriptionen.
highlighter icon

Bemærk!

• Du kan kun oprette og downloade transskriptioner til videoklip og lydfiler.
  • Undertekster er kun tilgængelige for videoklip.
  • Du kan kun transskribere videoklip eller lydfiler, der er op til 105 minutter lange.
  • Denne funktion er underlagt vores politik for dataopbevaring. Transskriptioner og undertekster gemmes i 45 dage, efter at de sidst blev anvendt, og de slettes derefter.

Sådan tilføjer du transskriptioner i Dropbox Replay

Sådan tilføjer du en transskription til videoklip eller lydfiler:

1. Log på replay.dropbox.com.
  2. Åbn det videoklip eller den lydfil, du gerne vil oversætte.
  3. Klik på fanen Transskription nederst i sidepanelet Kommentarer.
    • Bemærk! Hvis det højre sidepanel ikke er åbent, skal du klikke på visningsikonet (pil, der peger til venstre med en lodret linje) øverst til højre på skærmen.

Det kan tage et par minutter at generere din transskription. Det afhænger af længden af videoklippet eller lydfilen. Når den er klar, vises den under fanen Transskription i højre sidepanel.

Sådan redigerer du transskriptioner i Dropbox Replay

Sådan bruger du redigeringsværktøjet til at ændre en transskription af et videoklip eller en lydfil:

1. Log på replay.dropbox.com.
  2. Åbn videoklippet eller lydfilen med den transskription, du vil redigere.
  3. Hold markøren over den sektion, du vil redigere.
  4. Klik på rediger  (blyantsikon), og rediger derefter teksten i feltet.
  5. Klik på fluebenet for at gemme.

Sådan kopierer du hele din videotransskription i Dropbox Replay

Sådan kopierer du hele dit videoklip eller hele lydtransskriptionen:

1. Log på replay.dropbox.com.
  2. Åbn det videoklip eller den lydfil, der indeholder en transskription.
  3. Klik på (tre prikker) i sidepanelet “Transskription”, og klik derefter på Kopiér hele transskriptionen

Sådan downloader du dine transskriptioner i Dropbox Replay

Sådan downloader du en transskription til dit videoklip eller din lydfil:

1. Log på replay.dropbox.com.
  2. Åbn det videoklip eller den lydfil, du har føjet en transskription til.
  3. Klik på "" (de tre prikker) øverst til højre i sidepanelet Transskription
  4. Download transskription som:
  • srt-fil
  • vvt-fil
  • Almindelig tekst
highlighter icon

Bemærk! Medmindre standardindstillingerne på computeren er ændret, downloades filen eller mappen til mappen Overførsler på computeren.

Sådan slår du undertekster til eller fra i Dropbox Replay

Sådan slår du undertekster til eller fra:

1. Log på replay.dropbox.com.
  2. Åbn den videofil, du vil se.
  3. Klik på CC i nederst i videovinduet
    • Vælg Transskription af video for at slå undertekster til.
    • Vælg Ingen for at slå undertekster fra.