Sådan tilføjer du videotransskription og undertekster i Dropbox Replay

Opdateret Feb 26, 2024
person icon

Den funktion, der beskrives i denne artikel, er kun tilgængelig for de kunder, der har købt tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay.

Denne funktion er underlagt vores politik for dataopbevaring. Videotransskriptioner og -undertekster gemmes i 45 dage, efter at de sidst blev anvendt, og de slettes derefter.

Du kan føje transskriptioner og undertekster til videofiler i Dropbox Replay. Når de er genereret, kan du vælge individuelle ord for at gå direkte til det pågældende tidsstempel. Transskriptionerne kan kopieres og deles.
highlight icon

Bemærk!

• Transskriptioner og undertekster er kun tilgængelige for videoer og kan downloades.
  • Du kan kun transskribere videoer på op til 105 minutter.

Sådan tilføjer du videotransskription i Dropbox Replay

Sådan tilføjer du videotransskription:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Åbn den videofil, du vil transskribere.
  5. Klik på fanen Transskription nederst i sidepanelet Kommentarer.
    • Bemærk! Hvis højre sidepanel ikke vises, skal du klikke på pilen eller knappen Transskription til højre på skærmen.
  6. Klik på Transskriber for at starte transskriptionen.
    • Bemærk! Der vises en statuslinje, mens videoen transskriberes.

Der vises en meddelelse nederst på skærmen, når transskriptionen er færdig, og undertekster er blevet tilføjet. Du vil også kunne se, hvilken filversion transskriptionen og underteksterne er blevet føjet til.

Når du afspiller en videofil, kan du se transskriptionen med tidsstempler i sidepanelet Kommentarer.

Sådan kopierer du hele din videotransskription i Dropbox Replay

Sådan kopierer du hele videotransskriptionen:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Åbn den videofil, der er blevet transskriberet.
  5. Klik på Kopiér tekst øverst til højre i sidepanelet Transskription, og indsæt teksten, der hvor du vil dele den.

Sådan downloader du din videotransskription i Dropbox Replay

Sådan downloader du din videotransskription:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Åbn den videofil, der er blevet transskriberet.
  5. Klik på "" (de tre prikker) øverst til højre i sidepanelet Transskription
  6. Klik på Download som .srt-fil.

Sådan slår du undertekster til eller fra i Dropbox Replay

Sådan slår du undertekster til eller fra:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Åbn den videofil, du vil se.
  5. Klik på knappen CC nederst i videovinduet for at slå undertekster til.
    • Klik på CC igen for at slå undertekster fra.