Billeder: en oversigt

Opdateret Mar 26, 2024
person icon

Funktionen Billeder er kun tilgængelig for brugere på Dropbox Basic-, Plus-, Family- og Professional-planer.

Hvilke filtyper vises i Photos?

Du kan bruge Billeder på Dropbox til at se, åbne og organisere dine billeder og videoer. Se, hvordan du uploader filer til din Dropbox-konto.

I Billeder kan du se alle uploadede filer på mere end 15 KB og med følgende filtypenavne:

• Billeder (.jpg, .jpeg, .png .heic, .tif, .tiff)
  • Video (.3gp, .3gpp, .3gpp2, .asf, .avi, .dv, .flv, .m2t, .m4v, .mov mkv, .mp4, .mpg, .mpeg, .mts, .oggtheora, .ogv, .rm, .ts, .vob, .wmv, .webm)
highlighter icon

Bemærk! De handlinger, du udfører på et billede eller en video i Billeder, udføres også på den tilsvarende fil på din Dropbox-konto.

Sådan finder du dine billeder

Du kan finde dine billeder på dropbox.com og i Dropbox-appen.

Sådan finder du billeder:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Billeder i sidepanelet til venstre.
    • Hvis du vil tilpasse størrelsen på miniaturer, skal du klikke på “+” (plustegnet) eller “-” (minustegnet) over billederne.

Sådan finder du billeder:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på albummet Billeder.
    • Hvis du vil tilpasse størrelsen på miniaturer, skal du klikke på “+” (plustegnet) eller “-” (minustegnet) over billederne.

Sådan finder du billeder:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på albummet Billeder.

Sådan administrerer eller deler du dine billeder

Du kan administrere og dele et eller flere billeder på dropbox.com og i din app.

Sådan administrerer eller deler du et enkelt billede:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Billeder i sidepanelet til venstre.
  3. Peg på billedet, og klik på “” (tre prikker) øverst til højre i billedet.
  4. Vælg en handling på den liste, der vises.

Sådan administrerer eller deler du flere billeder:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Billeder i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på afkrydsningsfeltet øverst til venstre for hvert af de billeder, du vil administrere.
  4. Klik på Download eller Kopiér øverst på skærmen. Du kan også klikke på “” (tre prikker) for at downloade, kopiere eller slette alle de valgte elementer.

Sådan administrerer eller deler du et enkelt billede:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på albummet Billeder.
  3. Vælg det billede, du vil administrere eller dele.
  4. Tryk på “” (lodrette prikker) øverst til højre.
  5. Vælg en handling på den liste, der vises.

Sådan administrerer eller deler du flere billeder:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på albummet Billeder.
  3. Tryk på afkrydsningsfeltet øverst til højre.
  4. Vælg det billede, du vil administrere eller dele.
  5. Tryk på ikonerne Download (pil ned), Kopiér link (kæde) eller Slet (papirkurv) øverst på skærmen.

Sådan administrerer du et enkelt billede:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på albummet Billeder.
  3. Vælg det billede, du vil administrere.
  4. Tryk på “” (tre prikker) øverst til højre.
  5. Vælg en handling på den liste, der vises.

Sådan deler du et enkelt billede:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på albummet Billeder.
  3. Vælg det billede, du vil dele.
  4. Tryk på knappen Del nederst til højre.

Sådan administrerer du flere billeder:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på albummet Billeder.
  3. Tryk på afkrydsningsfeltet øverst til højre.
  4. Vælg de billeder, du vil administrere.
  5. Tryk på “” (tre prikker) nederst til venstre.
  6. Tryk på Eksportér eller Slet nederst på skærmen.

Sådan deler du flere billeder:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på albummet Billeder.
  3. Tryk på afkrydsningsfeltet øverst til højre.
  4. Vælg de billeder, du vil dele.
  5. Tryk på knappen Del nederst til venstre.

Sådan filtrerer eller grupperer du dine billeder

På dropbox.com kan du filtrere billeder. På Dropbox-mobilappen kan du gruppere billeder efter dage, måneder eller år.

Sådan filtrerer du billeder:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Billeder i sidepanelet til venstre.
  3. Hvis du vil se de billeder og videoer, du har markeret med stjerne, skal du klikke på Stjernemarkeret.
  4. Hvis du vil sortere billeder og videoer efter dato, skal du klikke på År, Måneder eller Dage. Klik på rullelisten til højre for værktøjslinjen, og vælg Dato.
    • Hvis du vil have vist billeder efter dato, kan du klikke på tidslinjen til højre på siden.

Se, hvordan du redigerer dine billeder i Dropbox.

Sådan grupperer du billeder:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på albummet Billeder.
  3. Tryk på afkrydsningsfeltet øverst til højre.
    • Du kan gruppere elementer efter dato ved at trykke på Dage, Måneder eller År.
    • Hvis du kun vil have vist de billeder og videoer, du har markeret med stjerne, skal du trykke på Stjernemarkeret.
highlighter icon

Bemærk! Du kan bruge mere end ét filter, så de billeder, du har stjernemarkeret, sorteres efter dato.

Sådan grupperer du billeder:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på albummet Billeder.
  3. Tryk på ikonet med de tre skydere øverst på skærmen.
    • Du kan gruppere elementer efter dato ved at trykke på Dage, Måneder eller År.

Sådan ændrer du datoen på billeder

Sådan ændrer du datoen på billeder:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på albummet Billeder.
  3. Tryk på det billede, du vil ændre datoen for.
  4. Tryk på info-ikonet (cirkel med lille “i”) nederst til venstre.
  5. Tryk på redigeringsikonet (blyant) ud for Tidspunkt.
  6. Vælg dato og klokkeslæt.
  7. Tryk på Gem.
highlighter icon

Bemærk! Du kan kun ændre datoen på dine billeder i Dropbox-mobilappen.