Ofte stillede spørgsmål om Dropbox AI og dine persondata

Opdateret Jan 24, 2024
person icon

I denne artikel beskrives de alfafunktioner, som er tilgængelige for kunder:

• På Dropbox Professional, Essentials, Business, Business Plus og nogle kunder på Dropbox Basic, Plus, Family, Standard og Advanced.
  • I lande, hvor det foretrukne sprog er indstillet til engelsk*.
    • Undtagen Canada, Storbritannien (UK) og lande inden for EØS (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde).

Dropbox AI er underlagt yderligere vilkår

*Der er nogle undtagelser.

I denne artikel kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om beskyttelsen af persondata og Dropbox AI.

Hvordan arbejder Dropbox med AI?

Dropbox-funktioner bruger en kombination af maskinlæring og kunstig intelligens til at generere brugbart og nøjagtigt indhold. Her kan du se en grundlæggende forklaring af disse teknologier:

• Kunstig intelligens (AI) er en bred forgrening inden for computervidenskab, hvor der bygges computere, som kan udføre opgaver, der normalt kræver menneskelig intelligens.

• Generative AI-modeller (GenAI) er algoritmer, der bruger teknikker til maskinlæring til at producere nyt indhold, f.eks. tekst eller billeder, baseret på mønstre, som det har lært ud fra eksisterende data.

• LLM'er (store sprogmodeller, Large language models) er algoritmer, som bruger store datasæt til at opsummere, genkende, forudsige og oversætte indhold.

• Maskinlæring (ML) har til formål at lære en computer, hvordan den udfører en specifik opgave for at levere præcise resultater ved at identificere mønstre.

Nogle af vores AI-funktioner bruger software fra tredjepartspartnere, der kræver, at vi sender data via eksterne LLM'er og generative AI-modeller for at kunne generere svar.

Hvilke oplysninger deles med tredjepartspartnere?

Dine filer og de filer, du har adgang til i Dropbox, sendes kun til en kontrolleret tredjepart, når du vælger at interagere med funktioner leveret af AI, som er tydeligt mærket med "Vil bruge AI fra tredjepart". Det kan f.eks. være, når du stiller et spørgsmål til en fil.

Vi bruger kun teknologi fra tredjeparter, som vi har gennemgået og godkendt. Deres software udfører opgaver i forbindelse med dine oplysninger på vores vegne, men vi har stadig ansvaret for behandlingen af oplysningerne. Dine data bruges aldrig til at træne deres interne modeller, og dataene slettes fra tredjepartsservere inden for 30 dage.

Du kan få mere at vide om Dropbox' forpligtelse til at beskytte dine persondata, når du deler dine data, i vores persondatapolitik.

highlighter-ikon Bemærk! Når du deler indhold, bevarer modtagerne muligheden for at bruge dette indhold med tredjeparts generativ AI.

Bliver mine data automatisk delt med tredjeparts AI-partnere?

Nej. Dine data bliver aldrig delt passivt eller automatisk med nogen tredjeparts generativ AI-partner. Kun når du bruger en funktion, der er mærket med "Vil bruge AI fra tredjepart", vil de data, der er relevante for din eksplicitte anmodning eller kommando, blive sendt til en kontrolleret tredjeparts generativ AI-partner. Deres software udfører opgaver i forbindelse med dine oplysninger på vores vegne, men vi har stadig ansvaret for behandlingen af oplysningerne. Dine data bruges aldrig til at træne deres interne modeller, og dataene slettes fra tredjepartsservere inden for 30 dage.

Hvornår bliver mit indhold delt med AI-tredjepartspartnere?

Først når du engagerer dig i funktionen med banneret "Vil bruge AI fra tredjepart", vil de relevante data vedr. din explicitte anmodning eller kommando blive sendt til tredjeparts generativ AI-partnere. Dine data bliver aldrig delt passivt med nogen tredjeparts generativ AI-partnere.

Hvad er Slå AI fra tredjepart til/fra?

På kvalificerede konti kan du finde funktionen til at slå AI fra tredjepart til eller fra på fanen Funktioner for tredjeparts AI i dine kontoindstillinger. Med denne funktion til at slå til og fra kan du styre adgangen til de Dropbox AI-funktioner, som bruger tredjeparts generativ AI til at generere svar på dine spørgsmål og kommandoer.

• AI fra tredjepart er slået til for at give alle kvalificerede kunder mulighed for at se og bruge vores nye AI-funktioner og -funktionalitet.
    • Alle tredjeparts generative AI-drevne værktøjer er mærket med "Bruger AI fra tredjepart" for at give dig mulighed for at træffe en informeret beslutning om at interagere med disse funktioner.
  • Selv med AI fra tredjepart slået til, bliver dit indhold kun sendt til vores tredjeparts generative AI-partnere, når du bruger vores funktioner leveret af AI fra tredjepart. Dit indhold bruges kun til at generere svaret, resuméet eller transskriptionen for det pågældende spørgsmål eller den pågældende kommando.
    • Alle data, der deles med vores tredjeparts AI-partnere, bruges ikke til at træne deres modeller og slettes fra deres servere inden for 30 dage.
  • Hvis AI fra tredjepart er slået fra, vil du ikke se nogen Dropbox AI-funktion.
    • Punkterne ovenfor gælder, hvis du vælger at slå Til til igen og bruge en hvilken som helst Dropbox AI-funktion.
  • Hvis du ikke kan se fanen Funktioner fra AI fra tredjepart i dine kontoindstillinger, er du ikke berettiget til Dropbox AI alpha i øjeblikket.

highlighter-ikon Bemærk! Brug af tredjeparts generativ AI på teamkonti administreres af teamadministratoren.

Læs mere om Dropbox' politik for beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvordan er mine data beskyttet med Dropbox AI?

Vi anerkender vores ansvar for at beskytte persondata ved brugen af AI-værktøjer. Vi har derfor fastlagt nogle principper for at arbejde med AI, som danner grundlag for vores arbejde. De omfatter, at vores brug af AI skal være transparent, at vi ikke bruger AI til at sælge data, og at vi lytter til og lærer af jeres feedback.

Læs vores forpligtelser over for kunderne, når vi bruger AI.

Hvem er Dropbox' tredjepartspartnere til AI?

Vi bruger kun partnere, der har persondatapolitikker, som stemmer overens med vores egne, og som forpligter sig til at beskytte vores kunders rettigheder og sikkerhed.

På nuværende tidspunkt har vi indgået partnerskab med AI-tredjeparten OpenAI. OpenAI er en organisation, der forsker i kunstig intelligens, og som udvikler banebrydende sprogmodeller og avancerede AI-teknologier. OpenAI vil ikke træne sine sprogmodeller ved hjælp af Dropbox-kunders data eller de spørgsmål, Dropbox-kunder stiller.Dine data slettes fra OpenAI's servere inden for 30 dage. Læs hele persondatapolitikken fra OpenAI.

Hvem har adgang til fanen for funktioner i AI fra tredjepart i deres kontoindstillinger?

Fanen Funktioner for AI fra tredjepart er kun synlig for kunder, der har adgang til vores AI-funktioner.

Hvis du ikke kan se fanen Funktioner for AI fra tredjepart, så kan du ikke se eller bruge Dropbox AI-funktionerne. Hverken denne eller nogen anden indstilling sender automatisk eller passivt nogen data fra Dropbox-kunder til en tredjeparts generativ AI-tjeneste.

Hvordan kan jeg administrere brugen af AI fra en tredjepart på min Dropbox-konto?

Du kan styre, hvilke tredjeparts generative AI-drevne funktioner du har adgang til fra siden Indstillinger i din Dropbox-konto ved at slå funktioner leveret af AI fra tredjepart til eller fra på et hvilket som helst tidspunkt. Se, hvordan du administrerer indstillingerne for tredjeparter.

Brug af tredjeparts generativ AI på teamkonti administreres af teamadministratoren.

Funktionen Til/Fra for AI fra tredjepart er kun synlig for udvalgte kunder og teamkonti, der er berettiget til at bruge Dropbox AI-funktionerne.Hvis du ikke kan se Til/Fra-funktionen for AI fra tredjepart, kan du ikke se eller bruge Dropbox AI-funktioner på nuværende tidspunkt.

highlighter icon

Bemærk! Når du deler indhold, fastholder disse modtagere muligheden for at bruge indholdet sammen med AI fra tredjeparten.