Hvorfor deaktiverer Dropbox kontoer?

Dropbox jobber for å tilby en mer opplyst måte å jobbe på, noe som innebærer å skape et miljø folk har tillit til. For å gjøre dette jobber vi med å ivareta individuell sikkerhet og juridiske rettigheter. Derfor beskriver våre vilkår for bruk og retningslinjer for akseptabel bruk atferd som er uakseptabel på Dropbox. Vi godtar ikke innhold eller aktivitet som setter brukerne våre i fare. Dropbox har et dyktig team som jobber med å sikre at retningslinjene våre overholdes, og som iverksetter tiltak raskt hvis de blir brutt.

Vi deaktiverer kontoer og avslutter tjenesten hvis brukere utviser uakseptabel oppførsel eller lager, lagrer eller deler ulovlig eller grovt innhold, særlig hvis det medfører risiko for eller viser skade mot andre.

Dette er noen av de vanlige typene avskyelig innhold eller oppførsel som bryter Dropbox-retningslinjene og kan føre til at en konto blir deaktivert:

• skadelig programvare, phishing eller søppelpost.
  • materiale som viser seksuell utnyttelse og overgrep mot barn, inkludert ulovlig materiale med seksuelt misbruk av barn eller innhold der mindreårige utnyttes seksuelt (når Dropbox blir oppmerksom på slikt innhold, vil vi i henhold til amerikansk lovgivning rapportere dette til National Center for Missing and Exploited Children).
  • ekstreme voldshandlinger eller terroraktivitet, inkludert promotering av slik aktivitet.
  • skadelig aktivitet som forstyrrer brukere, verter eller nettverk.

Når en konto deaktiveres, mister brukeren all tilgang til kontoen og innholdet på Dropbox.

Be om gjennomgang av kontodeaktivering

Teamet vårt er ekstremt nøye med å forsikre at retningslinjene våre håndheves. Hvis du mener at vi gjorde en feil da vi deaktiverte kontoen din, kan du be oss om å gjennomgå kontoen ved å bruke dette skjemaet.

En merknad om teamkontoer

Teamadministratorer kan deaktivere teamkontoer og slette medlemmer fra teamene sine. Gå til denne siden for å få mer informasjon. Hvis du er på et team og kontoen din deaktiveres, må du først kontakte teamadministratoren din