Hvorfor blir jeg bedt om å logge på en Enterprise Mobility Management-app i stedet for mobilappen til Dropbox?

Oppdatert Feb 27, 2024
person icon

Denne artikkelen beskriver en funksjon som er tilgjengelig for kunder på Dropbox Enterprise.

Enterprise Mobility Management (EMM) gjør det mulig for organisasjoner å administrere bruken av mobilenheter på organisasjoners apper, nettverk og enheter. Med Dropbox EMM, kan Dropbox Enterprise-team jobbe med tredjeparts EMM-leverandører for å få mer kontroll over hvordan medlemmer bruker Dropbox på mobile enheter.

Hvis du ikke er i stand til å logge på Dropbox-mobilappen, kan det bety at teamadministratoren din har aktivert EMM. Les nedenfor for å finne ut hva du kan gjøre videre.

Jeg får ikke til å logge på Dropbox, og blir videresendt til en Dropbox-app for organisasjonen i stedet. Hvorfor, og hva bør jeg gjøre?

Hvis du automatisk logges ut av mobilappen for Dropbox og du i stedet blir videresendt til en Dropbox-app for organisasjonen, betyr det at teamadministratoren din har aktivert EMM.

Hvis du fortsatt vil ha tilgang til Dropbox på den mobile enheten, må du antakeligvis besøke organisasjonens appbutikk for å laste ned den administrerte Dropbox-appen (EMM) for enten iOS eller Android. Du vil da få tilgang til Dropbox Enterprise-kontoen fra denne administrerte appen ved å bruke påloggingsinformasjonen fra den arbeidsrelaterte kontoen din.

Team- eller IT-administratoren kan gi deg mer informasjon om konfigurasjon.

Hva bør jeg gjøre for å komme i gang med EMM?

Hvis du vil aktivere EMM og bruke den til å fortsette å få tilgang til Dropbox-arbeidskontoen din, må du først snakke med Dropbox-teamets administrator eller organisasjonens IT-hjelpeteam. Konfigurering- og feilsøkingstrinn vil variere baset på organisasjonens EMM-konfigurasjon.

Hvis EMM er aktivert, hvilken grad av innsikt vil administratoren for teamet mitt ha i min Dropbox-konto?

Dropbox Enterprise-administratorer får ikke tilgang til den private Dropbox-kontoen din. De vil derimot ha innsyn i den arbeidsrelaterte kontoen og enheten utstedt av organisasjonen.

I tillegg kan EMM-leverandøren gi teamadministratoren større innsikt i bruken av:

• Mobilappene for Dropbox, inkludert hvor ofte du bruker dem
  • Hvilke nettverk du har åpnet Dropbox-appen fra
  • Samlet enhetsbruk og administrasjon

Finn ut mer om innsikten teamadministratoren har i Dropbox-kontoen din.

Kan jeg bruke både en privat og arbeidsrelatert Dropbox-konto på samme enhet?

Finn ut mer om hvordan du kobler sammen en privat og arbeidsrelatert Dropbox-konto.

Kan jeg ha både den vanlige Dropbox-appen og EMM Dropbox-appen på samme enhet?

Ja, du kan bruke begge appene på den samme enheten. Men du vil bare være i stand til å logge på den arbeidsrelaterte Dropbox-kontoen på den administrerte EMM-appen. På samme måte vil du bare få tilgang til den private Dropbox-kontoen fra den vanlige Dropbox-appen.

På iOS-enheter er Dropbox EMM-versjonen en helt ny app som heter Dropbox EMM i Apple App Store. For Android-enheter har vi endret den eksisterende Dropbox-appen, ved å bygge videre på rammeverket for administrasjon av arbeidsenheter i Android.

Dropbox- og Dropbox EMM-appene på iOS er tilkoblet. Hvis du logger av én app, logges kontoen din ut av andre tilknyttede apper. Hvis du for eksempel logger deg av av Dropbox-appen, blir du også logget av Dropbox EMM på den iOS-enheten.