Vise historikken for Dropbox‑støttebilletter

Oppdatert Nov 06, 2023

Du kan se alle billettene du har hos kundestøtten hos Dropbox på ett enkelt sted. Slik viser du hele listen over støttebilletter:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Gå til dropbox.com/support.
  3. Klikk på Vis billetter under Din billetthistorikk.

Det er tre forskjellige statuser for støttebilletter – åpen, avslutttes og avsluttet.

• Åpne billetter er aktive akkurat nå. Du kan svare kundestøtteagenten, se når et svar ble mottatt og sjekke når en billett vil avsluttes.
  • Billetter som er i ferd med å avsluttes, blir avsluttet innen 24 timer. Du kan fortsatt gjøre de samme tingene med billetter som er i ferd med å avsluttes som du kan med åpne billetter. Forskjellen er at de vises i rødt som et varsel om at de er i ferd med å avsluttes.
  • Avsluttede billetter er billetter som er blitt avsluttet etter at en løsning har blitt oppnådd, eller hvis ingen av partene har gitt noe svar i løpet av de siste 96 timene. Avsluttede billetter kan ikke åpnes igjen, men du kan opprette en oppfølgingsbillett hvis problemet ikke er løst.

Svare på en støttebillett

1. Logg på dropbox.com.
  2. Gå til dropbox.com/support.
  3. Bla til delen med tittelen Din billetthistorikk, og klikk på Vis billetter.
  4. Klikk på billetten du vil svare på.
  5. Skriv svaret i tekstboksen under Legg til et svar
  6. Hvis ønskelig, klikker du på Legg til eller last opp filer her for å legge ved et vedlegg til svaret ditt.
  7. Klikk på Svar.