Avbryte en gratis prøveperiode med Dropbox Business

Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team og du registrerte deg for en gratis prøveversjon av Dropbox Business gjennom administratorverktøyet, vil denne artikkelen fortelle deg hvordan du kan avbryte den gratis prøveperioden før den er over, slik at du ikke blir belastet. Hvis du ikke avbryter den gratis prøveperioden før den er over, blir du belastet for Dropbox Business med faktureringsinformasjonen du brukte da du registrerte deg for den gratis prøveperioden.

Hvis du er et teammedlem, kontakter du teamadministratoren din.

Finn ut hvordan du avbestiller en gratis prøveperiode på Dropbox Plus eller Professional i stedet.

Avbryte en gratis Dropbox Business-prøveperiode

Slik avbrytes en gratis prøveperiode med Dropbox Business:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Fakturering i venstre sidestolpe.
  4. Klikk på Avbryt prøveperioden nederst på siden.
  5. Klikk på Avbestill Dropbox Business
  6. Klikk på avmerkingsboksen for å bekrefte at oppløsningen av et team er permanent.
  7. Klikk på Oppløs teamet og logg av

Du mottar en e-postbekreftelse om at den gratis prøveperoden er avbestilt.

Vilkårene for den gratis prøveperioden med Dropbox Business

Da du registrerte deg for en gratis prøveperiode, fikk du en e-post fra Dropbox med varigheten og detaljene for prøveperioden. Hvis den ikke ligger i innboksen, sjekker du søppelpostmappen.

Hvis du avbryter den gratis prøveperioden før den utløper, går du tilbake til den typen konto du hadde før du registrerte deg for den gratis prøveperioden. Teamet ditt vil havne i en låst tilstand, som fortsatt gir teamet tilgangen til teamets filer, men fjerner det meste av synkronisering og delingsfunksjoner for teamet. Du kan oppløse teamet for å fjerne all teamtilgang.

Kontrollere om en gratis prøveperiode er avbestilt

Så fort du avbestiller prøveperioden, får du en bekreftelse på e-post fra Dropbox. Hvis den ikke ligger i innboksen, sjekker du søppelpostmappen.

Hvis du ble belastet for Dropbox Business

Hvis gratis prøveperiode allerede er over, og du har blitt belastet for Dropbox Business, kan du nedgradere teamet ditt til en låst tilstand umiddelbart, ved å avbestille det nåværende abonnementet.Business-funksjonene dine vil nedgraderes på slutten av inneværende faktureringsperiode. Du mister ikke noen av filene dine, og du blir ikke belastet den neste faktureringsdatoen.

Se hva som er neste faktureringsdato

Finn ut hvordan du ser tidligere regninger fra Dropbox og neste faktureringsdato.

Finne ditt nåværende Dropbox-abonnement

Hvis du ikke er sikker på hvilken type konto du har akkurat nå, kan du logge deg på dropbox.com og gå til https://www.dropbox.com/account/plan.

Tilbakebetalinger

I de fleste tilfeller gir ikke Dropbox noen refusjon. Hvis du ikke ønsker å bli belastet i fremtiden, avbryter du nåværende abonnement og nedgraderer teamet ditt til en låst tilstand.

Hvis du i stedet vil slette Dropbox-kontoen din helt, ser du hvordan i denne artikkelen.