Slik flytter du filer mellom en Dropbox Business-konto og en privatkonto

Hvis du har én Dropbox Business-konto og én privatkonto, kan du logge deg inn på begge kontoene på samme datamaskin og dra og slippe filer fra den ene kontoen til den andre.

Slik gjør du det:

1. Koble sammen kontoene dine.
  2. Klikk på Dropbox-ikonet i menylinjen.
  3. Klikk på profilbildet ditt eller initialene dine.
  4. Klikk på Innstillinger … på menyen.
  5. Klikk på Konto-fanen.
  6. Hvis du allerede har logget deg inn på den arbeidsrelaterte kontoen, klikker du på Privat-fanen.  Hvis du derimot allerede har logget på den private kontoen, klikker du på fanen med organisasjonens navn.
  7. Klikk på Koble til-knappen.
  8. Skriv inn passordet til den andre kontoen.
  9. I Finder eller Utforsker vil du nå se to Dropbox-mapper. Du kan nå åpne en mappe, velge filene du vil flytte, og dra dem til den andre mappen og slippe.

Hvis du har flere Dropbox Professional-, Plus- eller Basic-kontoer

Finn ut hvordan du flytter filer mellom kontoer