Logge på privatkonto og arbeidsrelatert konto på alle enheter

Hvis du bruker Dropbox Business eller er medlem av et team, kan du ha både en privat og arbeidsrelatert konto på alle datamaskiner og mobile enheter. På denne måten kan du holde de private og arbeidsrelaterte tingene dine atskilt og tilgjengelig fra hvor som helst.

Du vil se to separate Dropbox-mapper der du velger å knytte sammen kontoer, enten det er på datamaskinen, mobilen eller på dropbox.com. Du kan klikke på mappene for å bytte mellom kontoene, uten å måtte logge inn og ut hver gang.

Vis instruksjoner for:

Android

Laste ned mobilappen og logge på begge Dropbox-kontoene

1. Koble til den private og arbeidsrelaterte kontoen.
  2. Last ned og installer den nyeste versjonen av Dropbox Android-appen fra Google Play.
  3. Trykk Logg på.
  4. Skriv inn e-postadressen og passordet til den arbeidsrelaterte kontoen og trykk Logg på.
  5. Trykk Logg på.
  6. Skriv inn passordet til den private kontoen og trykk Logg på.

Legge til en annen konto på mobilappen

1. Koble til den private og arbeidsrelaterte kontoen.
  2. Sørg for at Dropbox-appen er oppdatert.
  3. Åpne Dropbox-appen og trykk på Meny-knappen.
  4. Trykk på Innstillinger.
  5. Trykk Logg på under Dropbox-konto.
  6. Skriv inn passordet til den kontoen.

iOS

Laste ned mobilappen og logge på begge Dropbox-kontoene

1. Koble til den private og arbeidsrelaterte kontoen.
  2. Last ned og installer den nyeste versjonen av Dropbox iOS-appen fra App Store.
  3. Trykk Logg på.
  4. Skriv inn e-postadressen og passordet til den arbeidsrelaterte kontoen og trykk Logg på.
  5. Trykk Logg på.
  6. Skriv inn passordet til den private kontoen og trykk Logg på.

Legge til en annen konto på mobilappen

1. Koble til den private og arbeidsrelaterte kontoen.
  2. Sørg for at Dropbox-appen er oppdatert.
  3. Trykk på Konto nede til høyre på skjermen.
  4. Trykk Logg på ved siden av den private eller arbeidsrelaterte kontoen.
  5. Skriv inn passordet til den kontoen.

Linux

Det er ikke mulig å kjøre både den private kontoen og den arbeidsrelaterte kontoen på samme Linux-datamaskin. Du kan imidlertid logge på én konto på datamaskinen og få tilgang til den andre kontoen fra dropbox.com.

Mac

Laste ned skrivebordsprogrammet og logge på begge Dropbox-kontoene

1. Koble til den private og arbeidsrelaterte kontoen.
  2. Last ned og installer den nyeste versjonen av Dropbox-appen.
  3. Skriv inn e-postadressen og passordet til den private og den arbeidsrelaterte kontoen (rekkefølgen har ikke noe å si).
  4. Klikk Legg til den private kontoen nå eller Legg til den arbeidsrelaterte kontoen nå, avhengig av hvilken konto du allerede har logget på.
  5. Skriv inn passordet til denne kontoen.

Legge til en annen Dropbox-konto til skrivebordsprogrammet

1. Koble til den private og arbeidsrelaterte kontoen.
  2. Hvis appen ikke er oppdatert, laster du ned og installerer den nyeste versjonen av skrivebordsappen.
  3. Klikk på Dropbox-ikonet i menylinjen.
  4. Klikk på avataren (profilbilde eller initialer) og velg Innstillinger … på menyen.
  5. Velg Konto-fanen.
  6. Hvis du allerede har logget på den arbeidsrelaterte kontoen, velger du Privat-fanen.  Hvis du derimot allerede har logget på den private kontoen, velger du fanen med organisasjonens navn.
  7. Klikk på Koble til-knappen.
  8. Skriv inn passordet til den andre kontoen.

Windows

Laste ned skrivebordsprogrammet og logge på begge Dropbox-kontoene

1. Koble til den private og arbeidsrelaterte kontoen.
  2. Last ned og installer den nyeste versjonen av Dropbox-appen.
  3. Skriv inn e-postadressen og passordet til den private og den arbeidsrelaterte kontoen (rekkefølgen har ikke noe å si).
  4. Klikk Legg til den private kontoen nå eller Legg til den arbeidsrelaterte kontoen nå, avhengig av hvilken konto du allerede har logget på.
  5. Skriv inn passordet til denne kontoen.

Legge til en annen Dropbox-konto til skrivebordsprogrammet

1. Koble til den private og arbeidsrelaterte kontoen.
  2. Hvis appen ikke er oppdatert, laster du ned og installerer den nyeste versjonen av skrivebordsappen.
  3. Klikk på Dropbox-ikonet i systemstatusfeltet.
  4. Klikk på avataren (profilbilde eller initialer) og velg Innstillinger … på menyen.
  5. Velg Konto-fanen.
  6. Hvis du allerede har logget på den arbeidsrelaterte kontoen, velger du Privat-fanen.  Hvis du derimot allerede har logget på den private kontoen, velger du fanen med selskapets navn.
  7. Klikk på Koble til-knappen.
  8. Skriv inn passordet til den andre kontoen.