Hvorfor blir jeg bedt om å delta i et Dropbox Business- eller Enterprise-team når jeg logger på den private Dropboxen?

Hvis du blir bedt om å delta i et Dropbox Business-team når du prøver å få tilgang til den private Dropbox-kontoen, betyr det én av to ting:

• Du har opprettet en Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konto med e-postadressen du bruker på jobben, eller;
  • Administratoren din sendte en Dropbox Business-teaminvitasjon til privatkontoen din.
    • I dette tilfellet må du be teamadministratoren din om å sende invitasjonen til e-postadressen du bruker på jobben.

Hva gjør jeg hvis jeg blir bedt om å delta i et team?

Hvis du blir bedt om å bli med i et Dropbox Business- eller Enterprise-team, vil du se to alternativer for filene du allerede har:

1. Overfør til [teamnavn]
    • Alle de eksisterende filene på din nåværende konto vil overføres til Business-kontoen din, og teamadministratoren vil ha tilgang til alle disse filene.
  2. Hold atskilt fra [teamnavn]
    • Du blir bedt om å opprette en ny Dropbox-konto for alle de eksisterende filene på kontoen din, og teamadministratoren vil ikke få tilgang til disse filene.

Når du har valgt hvordan du vil fortsette, klikker du på Fortsett. Du må kanskje verifisere e-postadressen din på nytt.

Obs! Hvis du allerede bruker privatkontoen din, kan du be teamadministratoren om å sende teaminvitasjonen på nytt til den arbeidsrelaterte kontoen din.

Vil teamadministrator ha tilgang til de private filene mine?

Ja, overføring av en eksisterende konto til et Dropbox Business-team vil gi teamadministratoren tilgang til å se, åpne, dele og slette filer.

Hvis du oppretter en sekundær, privat Dropbox-konto, vil ikke teamadministratoren ha tilgang til denne kontoen.

Finn ut mer om hva slags tilgang teamadministratoren din har til kontoen din.