Hvorfor blir jeg bedt om å bli med i en Dropbox-teamkonto eller et Enterprise-team når jeg logger på den private Dropboxen min?

Oppdatert Oct 02, 2023

Hvis du blir bedt om å bli med i en Dropbox-teamkonto når du prøver å logge på den private Dropbox-kontoen din, betyr det én av to ting:

• Du har opprettet en Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konto med e-postadressen du bruker på jobben.
  • Administratoren din har sendt en Dropbox-teaminvitasjon til privatkontoen din.
    • I dette tilfellet må du be administratoren om å sende invitasjonen på nytt til e-postadressen du bruker på jobben.

Hva gjør jeg hvis jeg blir bedt om å delta i et team?

Hvis du blir bedt om å bli med i en Dropbox-teamkonto eller et Enterprise-team, ser du to alternativer for filene du allerede har:

1. Overfør til [teamnavn]
    • Alle filene i den nåværende kontoen blir overført til Dropbox-teamkontoen din, og administratoren får tilgang til alle disse filene.
  2. Hold atskilt fra [teamnavn]
    • Du blir bedt om å opprette en ny Dropbox-konto for alle filene i kontoen din, og administratoren får ikke tilgang til disse filene.

Når du har valgt hvordan du vil fortsette, klikker du på Fortsett. Du må kanskje verifisere e-postadressen din på nytt.

highlight icon

Obs! Hvis du allerede bruker privatkontoen din, kan du be administratoren om å sende teaminvitasjonen på nytt til jobbkontoen din.

Får administratoren tilgang til de private filene mine?

Ja, hvis du overfører en eksisterende konto til en Dropbox-teamkonto, kan administratoren se, åpne, dele og slette filer.

Hvis du oppretter en sekundær, privat Dropbox-konto, får ikke administratoren tilgang til denne kontoen.

Finn ut mer om hva slags tilgang teamadministratoren har til kontoen din.