Kan jeg ha flere Dropbox Business-kontoer?

Ja, du kan ha flere Dropbox-kontoer. Du trenger en egen e-postadresse for hver konto.

Obs! Lagringsplassen vil forbli atskilt for hver konto.

Hvordan bruke flere kontoer på én datamaskin

Hvis du har én Dropbox Business-konto og én Basic-, Professional- eller Plus-konto, kan du logge deg på begge på samme enhet og lett veksle mellom de to. Finn ut hvordan du veksler mellom flere kontoer

Hvis du har flere Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-kontoer, må du logge ut av den ene kontoen og logge deg på den andre.

For grupper eller familier som deler en datamaskin og har flere Dropbox-kontoer, kan du bruke en egen Dropbox-konto for hver bruker som logger seg på datamaskinen.

Hvordan sjekke om du har koblet sammen kontoene dine

Slik sjekker du om du har koblet sammen privatkontoen din med Dropbox Business-kontoen:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Se nederst til venstre på siden. Hvis du ser navnet på bedriften din, har du en teamkonto. Hvis du ser Privat, har du en privatkonto.

Hvordan dele filer mellom flere Dropbox-kontoer

Hvis du har behov for å flytte filer mellom kontoer, kan du gjøre det ved å opprette en delt mappe. Les om hvordan du flytter filer mellom forskjellige Dropbox-kontoer.