Hvordan endre faktureringsinformasjonen for Dropbox

Hvis du vil endre faktureringsinformasjonen for Dropbox, deriblant kredittkortnummeret ditt, følger du instruksjonene for kontotypen din.

Hvis du vil avbestille, kan du finne ut hvordan du avbestiller Dropbox-abonnementet.

Dropbox Plus, Family eller Professional

Logg på dropbox.com og klikk på Min faktureringsside nedenfor,  så blir du tatt med direkte til faktureringsinnstillingene dine. Klikk deretter på Oppdater ved siden av Betalingsmåte.

Eller du kan endre faktureringsinformasjonen ved å følge disse trinnene:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Fakturering.
  5. Ved siden av Betalingsmåte klikker du på Oppdater.
    • Hvis betalingsmåten er Mobil, må du gå til Apple App Store eller Google Play Butikk for å administrere betalingsmåten du bruker.
  6. Legg til et nytt kredittkortnummer eller koble til en PayPal-konto.
  7. Hvis valutaen ikke endres, kan du endre postnummer eller land ved å legge til en betalingsmåte som samsvarer med den nye plasseringen.

Obs! Det er kun familieansvarlig på et Dropbox Family-abonnement som kan endre faktureringsinformasjonen.

Finn ut hvordan du endrer valutaen du bruker.

Finn ut hvordan du endrer navnet på organisasjonen din på en faktura

Dropbox Business-administratorer

Enkelte typer administratorer kan endre faktureringsinformasjonen for en Dropbox Business-konto. For å gjøre det logger du på dropbox.com og klikker på Mitt teams faktureringsside. Da sendes du direkte til faktureringsinnstillingene. Deretter klikker du på Oppdater ved siden av Betalingsmåte.

Eller du kan endre faktureringsinformasjonen ved å følge disse trinnene:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på Administratorverktøy på venstre side.
  3. Klikk på fanen Fakturering.
  4. Ved siden av Betalingsmåte klikker du på Oppdater.
  5. Legg til et nytt kredittkort eller koble til en PayPal-konto.

Kjøpte du Dropbox-abonnementet på telefonen din?

Hvis du kjøpte et Dropbox-abonnement på en Android-enhet, må du oppdatere faktureringsinformasjonen gjennom Google Play.

Hvis du kjøpte et abonnement på en Apple-enhet, må du oppdatere faktureringsinformasjonen gjennom iTunes.

Hvor finner jeg ikke faktureringsinformasjonen for Dropbox?

Hvis du fortsatt ikke finner faktureringsinformasjonen din, kan du ha logget på en gratis Dropbox-konto som du ikke var klar over at du hadde. Bruk oppslagsverktøyet for kredittkortbelastninger for å finne kontoen som er forbundet med en transaksjon på kredittkortet ditt,.