Hvordan endre faktureringsinformasjonen for Dropbox

Hvis du vil endre faktureringsinformasjonen for Dropbox, deriblant kredittkortnummeret ditt, følger du instruksjonene for kontotypen din.

Hvis du vil avbestille, kan du finne ut hvordan du avbestiller Dropbox-abonnementet.

Dropbox Plus eller Professional

Logg deg inn på dropbox.com og klikk på Min faktureringsside, så blir du tatt med direkte til faktureringsinnstillingene dine. Klikk deretter på Oppdater ved siden av Betalingsmåte.

Eller du kan endre faktureringsinformasjonen ved å følge disse trinnene:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt eller den grå sirkelen i øvre hjørne til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Fakturering.
  5. Ved siden av Betalingsmåte klikker du på Oppdater.
    • Hvis betalingsmåten er Mobil, må du gå til Apple App Store eller Google Play Butikk for å administrere betalingsmåten du bruker.
  6. Legg til et nytt kredittkortnummer eller koble til en PayPal-konto.
  7. Hvis valutaen ikke endres, kan du endre postnummer eller land ved å legge til en betalingsmåte som samsvarer med den nye plasseringen.

Finn ut hvordan du endrer valutaen du bruker.

Dropbox Business-teamadministratorer

For å endre faktureringsperioden for en Dropbox Business-konto må du være teamadministrator for kontoen. Finn teamadministratoren din.

Hvis du er teamadministrator, logger du deg inn på dropbox.com og klikker på Mitt teams faktureringsside. Da blir du tatt med direkte til faktureringstillingene. Deretter klikker du på Oppdater ved siden av Betalingsmåte.

Eller du kan endre faktureringsinformasjonen ved å følge disse trinnene:

1. Logg på dropbox.com med teamadministratorkontoen.
  2. Klikk på Administratorverktøy på venstre side.
  3. Klikk på fanen Fakturering.
  4. Ved siden av Betalingsmåte klikker du på Oppdater.
  5. Legg til et nytt kredittkort eller koble til en PayPal-konto.

Kjøpte du Dropbox-abonnementet på telefonen din?

Hvis du kjøpte et Dropbox-abonnement på en Android-enhet, må du oppdatere faktureringsinformasjonen gjennom Google Play.

Hvis du kjøpte et abonnement på en Apple-enhet, må du oppdatere faktureringsinformasjonen gjennom iTunes.

Hvor finner jeg ikke faktureringsinformasjonen for Dropbox?

Hvis du fortsatt ikke finner faktureringsinformasjonen din, kan du ha logget på en gratis Dropbox-konto som du ikke var klar over at du hadde. Bruk oppslagsverktøyet for kredittkortbelastninger for å finne kontoen som er forbundet med en transaksjon på kredittkortet ditt,.

Hvis du trenger mer hjelp til å oppdatere faktureringsinformasjonen, kan du ta kontakt med kundestøtteteamet. Sørg for at du er logget på Dropbox-kontoen når du kontakter kundestøtte.