Hvorfor ble kredittkortet mitt avvist?

Hvis du kjøpte Dropbox for første gang og kortet ditt ble avvist, er årsaken sannsynligvis at du skrev inn kortnummeret eller faktureringsadressen feil.

• Prøv å skrive inn kortnummeret og faktureringsadressen på nytt, og dobbeltsjekk alle detaljer.

Hvis betalingen din ikke blir fornyet automatisk, kan det være fordi kredittkortet knyttet til kontoen er utløpt.

Hvis du stadig får en feilmelding når du prøver å betale med kredittkort, anbefaler vi at du kontakter banken eller kredittkortleverandøren din.

Obs! Kunder i India med pågående betalingsplaner kan oppleve feil ved fornyelse på grunn av et nytt mandat fra Reserve Bank of India. Du vil ha muligheten til å bruke UPI som en betalingsmetode i kassen.

Hva skjer hvis det oppstår en feil under behandling av en Dropbox Business-betaling?

Hvis betalingen for en Dropbox Business-konto blir avvist, anbefaler vi at du oppdaterer faktureringsinformasjonen din så snart som mulig.

Hvis en betalingen stadig mislykkes, vil vi til slutt ikke kunne fornye teamabonnementet ditt. Filene dine er trygge, men teamet blir midlertidig låst frem til du oppdaterer betalingsmåten din eller oppløser teamet.

Har du fortsatt problemer?

Hvis du stadig har problemer med å behandle en betaling, kan du logge på med administratorinformasjonen din og klikke på denne koblingen for å kontakte brukerstøtten.