Hva er dette Dropbox-trekket på kredittkortet mitt?

Hvis du ikke gjenkjenner et Dropbox-trekk på kredittkortet ditt, kan du sjekke e-postadressen og betalingsdatoen som er forbundet med trekket.

Alle Dropbox-kjøp som gjøret med kredittkort vises på kontoutskriften som DROPBOX* (transaksjons-ID).

Slik sjekker du et trekk:

1. Finn transaksjons-ID for Dropbox-trekket på kontoutskriften til kredittkortet ditt. Dette gjør du ved å søke etter «Dropbox».
  2. Klikk for å gå til oppslagsverktøyet for kredittkortbelastninger.
  3. Skriv inn transaksjons-ID-en.
  4. Hvis du ikke er logget inn på Dropbox, må du kanskje skrive inn de fire siste tallene til kredittkortnummeret ditt og utløpsdatoen.
  5. Du vil se e-posten som er forbundet med trekket, i tillegg til informasjon om transaksjonen.

Fungerer ikke verktøyet?

Logg inn på dropbox.com og ta kontakt med kundestøtte hos Dropbox i den samme nettleseren. Sørg for å ha transaksjons-ID-en fra kontoutskriften klar.