Hvordan bruke en lisensnøkkel til å gjøre krav på kampanjetilbudet på Dropbox Plus

Du kan bare løse inn en Dropbox-lisensnøkkel som er forbundet med en kampanje hvis du for øyeblikket har en Dropbox Basic- eller Plus-konto (2 TB) uten noen tillegg. Klikk her for å se ditt nåværende abonnement

Et Dropbox Business-team kan legge til en administrator fra et annet team som administrator for teamet. Den nye administratoren blir deretter en «multiteam-administrator». Den nye administratoren, eller «multiteam-administratoren», vil ha de samme mulighetene som en administrator fra ditt eget team, med unntak av følgende:

• Administratoren har ikke tilgang til Fakturering- eller Hjelp-siden i Administratorverktøyet
  • Administratoren kan ikke logge seg inn på et teammedlems konto

Vil du gi administratortillatelser til noen på ditt eget team i stedet?Finn ut hvordan.

Hvordan legge til (eller fjerne) en administrator fra et annet team

Hvis du er teamadministrator, kan du sende en administratorforespørsel til noen på et annet team. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Betrodde team.
  5. Klikk på Legg til team.
  6. Under Legg til en teamadministrator fra det betrodde teamet, skriver du inn e-postadressen til administratoren du vil legge til.
  7. Klikk på La det betrodde teamet få tilgang til administratorverktøyet mitt.
  8. Klikk Fortsett.
  9. Godta vilkårene ved å merke av i boksen.
  10. Klikk på Send forespørsel.

Den andre administratoren mottar et varsel via e-post, og dette varselet sender vedkommende til Betrodde team-siden, hvor forespørselen kan godtas.

Hvis du vil fjerne administratoren fra teamet ditt, går du til Betrodde team-siden og klikker på Tilbakekall tilgang ved siden av navnet til administratoren.

Hvordan legge til (eller fjerne) deg selv som en administrator for et annet team

Av sikkerhetshensyn kan du ikke legge til deg selv som administrator for et annet team. Kontakt det andre teamets administrator, og be vedkommende følge trinnene for å legge deg til.

Slik fjerner du deg selv som et annet teams administrator:

1. Logg deg inn på det andre teamets administratorverktøy.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Betrodde team.
  4. Klikk på Fjern team ved siden av teamet du vil fjerne deg selv fra.

I samarbeid med ulike partnere kan Dropbox tilby abonnementer på Dropbox Plus. Hvis du kjøper et av disse abonnementene, får du en lisensnøkkel.

Hvis du har en Plus-konto (2 TB), må du betale for abonnementet med et kredittkort eller PayPal. Hvis du bruker Apple/iOS-betalinger, eller et Google Play-abonnement, må du endre betalingsmetode.

Hvordan gjøre krav på en Dropbox-lisensnøkkel som er forbundet med en kampanje

Hvis du allerede har en Dropbox-konto:

1. Klikk her for å logge på.
  2. Oppgi lisensnøkkelen.
  3. Velg land.
  4. Klikk på Begynn å bruke Dropbox Plus.

Hvis du ikke har noen Dropbox-konto:

1. Klikk her for å opprette en Dropbox-konto.
  2. Oppgi lisensnøkkelen.
  3. Velg land.
  4. Klikk på Begynn å bruke Dropbox Plus.

Får du ikke til å løse inn lisensnøkkelen?

Hvis du for øyeblikket bruker Apple Pay eller Google, må du oppdatere faktureringsmetoden til et kredittkort eller en PayPal-konto for å gjøre krav på et lisensnøkkel-tilbud.

Vi anbefaler også at du prøver noen av disse feilsøkingstrinnene:

1. Oppgi lisensnøkkelen igjen for å være sikker på at du skrev den inn riktig.
  2. Klikk her for å gå til Abonnement-siden, og sjekk at du ikke allerede har løst inn nøkkelen.
    • Dersom du tidligere brukte Dropbox Basic, vil du nå ha en Plus-konto
    • Dersom du allerede har en Dropbox Plus-konto, bør du nå kunne se en lisensnøkkel.
  3. Kontakt leverandøren av lisensnøkkelen for å bekrefte nøkkelen, og sørg for at den gjelder for landet som er forbundet med faktureringsadressen din.

Hvis du har bekreftet at lisensnøkkelen din skal fungere og du fremdeles ikke er i stand til å bruke den, kan du sende inn en støttebillett:

1. Gå til dropbox.com/support.
  2. Velg Konto.
  3. Velg Få hjelp til et annet problem og skriv «Problem med lisensnøkkel» i beskrivelsen av problemet.