Hvorfor vises ikke Dropbox-abonnementet mitt i iOS-appen?

Hvis du brukte en Apple-enhet til å kjøpe et Dropbox-abonnement eller starte en gratis prøveperiode, og du fremdeles ser Dropbox Basic på kontofanen din, har ikke abonnementet startet. Når du vil aktivere Dropbox-abonnementet eller den gratis prøveperioden, følger du instruksjonene nedenfor for å få abonnementet eller prøveperioden til å starte.

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på Konto.
    • Hvis du bruker Dropbox Business og har både en arbeidsrelatert og privat konto, ser du enten Privat eller navnet på teamet ditt i stedet for Konto
  3. Trykk på tannhjul-ikonet øverst til venstre på skjermen.
  4. Trykk på Gjenopprett kjøp.

Obs! Hvis du ikke ser Gjenopprett kjøp , må du oppdatere Dropbox-appen din fra App Store og følge trinnene på nytt.