Hvorfor vises ikke Dropbox-abonnementet mitt i iOS-appen?

Oppdatert Nov 22, 2023

Hvis du brukte en Apple-enhet til å kjøpe et Dropbox-abonnement eller starte en gratis prøveperiode, og du fremdeles ser Dropbox Basic på kontofanen din, har ikke abonnementet startet. Når du vil aktivere Dropbox-abonnementet eller den gratis prøveperioden, følger du instruksjonene nedenfor for å få abonnementet eller prøveperioden til å starte.

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på Konto.
    • Hvis du er en Dropbox team-bruker og har både en jobb- og privatkonto, vil du se enten Personlig eller navnet på teamet ditt i stedet for Konto.
  3. Trykk på kontoikonet (person) nederst til høyre og deretter på tannhjulikonet øverst til venstre.
  4. Trykk på Gjenopprett kjøp.
highlight icon

Merk: Hvis du ikke ser Gjenopprett kjøp, må du oppdatere Dropbox-appen fra appbutikken og følge fremgangsmåten igjen.