Hvordan beregne avgiften på Dropbox-abonnementer

Du må kanskje betale avgift på Dropbox-abonnementet, avhengig av faktureringskoden eller landet som er knyttet til kontoen din.

Hvis du er i en jurisdiksjon der avgifter skal betales, vil du se avgiften oppført på fakturaene og kvitteringene.

Hvordan beregne avgiften før kjøpet

Du trenger ikke å skrive inn betalingsinformajson for å se et overslag for avgiften. Slik ser du overslaget:

1. Gå til siden for Business-kontoer, eller denne siden for Plus- eller Professional-kontoer.
  2. Velg abonnementet du vurderer å kjøpe.
  3. Bla til bunnen, velg land og skriv inn postnummeret ditt.
  4. Prisen vil automatisk justeres, og du vil kunne se MVA under Bestillingssammendrag.

Obs! Hvis du bor i et av EU-landene eller Sveits, vil prisen på Dropbox omfatte avgiftene.

Hvordan se avgiften for ditt nåværende abonnement

Dropbox Business-teamadministratorer

Slik ser du hvor mye avgift du betaler nå:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Administratorverktøy på venstre side.
  3. Klikk på Fakturering.
  4. Klikk på fanen Faktureringsinformasjon.
  5. Klikk på Kvittering ved siden av den siste transaksjonen din.

Dropbox Plus- og Professional-brukere

Slik ser du hvor mye avgift du betaler nå:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt eller den grå sirkelen i øvre hjørne til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Fakturering.
  5. Under Faktureringshistorikk klikker du på Kvittering ved siden av den siste transaksjonen din.

Tilbyr Dropbox skattefritak?

Noen veldedighets- og utdanningsorganisasjoner kan få fritak fra omsetningsavgiften for Dropbox Business-abonnementene. Hvis du er administrator for et Business-team, kan du kontakte kundestøtten for å se hva alternativene dine er.

Avgift på Dropbox etter land

Avgiftsprosenten endres ofte. Gå til denne siden for å se hvor mye avgift du må betale.

Land eller region

Type avgift

Hvem gjelder den for?

EØS

Merverdiavgift (MVA)

Dropbox Plus, Professional, Business og Enterprise-kontoer

Sør-Afrika

Merverdiavgift (MVA)

Dropbox Plus, Professional, Business og Enterprise-kontoer

Japan

Forbruksavgift

Dropbox Plus, Professional og Business-kontoer

New Zealand

Avgift på varer og tjenester (GST)

Dropbox Plus- og Professional-kontoer

Australia

Avgift på varer og tjenester (GST)

Dropbox Plus- og Dropbox Professional-kontoer

Taiwan

Merverdiavgift (MVA)

Dropbox Plus- og Dropbox Professional-kontoer