Hvordan beregne avgiften på Dropbox-abonnementer

Oppdatert Nov 10, 2023
highlight icon

Informasjonen i denne artikkelen gjelder for alle Dropbox-kunder med mindre annet er spesifisert.

Du må kanskje betale avgift på Dropbox-abonnementet, avhengig av faktureringskoden eller landet som er knyttet til kontoen din.

Hvis du er i en jurisdiksjon der avgifter skal betales, vil du se avgiften oppført på fakturaene og kvitteringene.

Hvordan beregne avgiften før kjøpet

Du trenger ikke å skrive inn betalingsinformajson for å se et overslag for avgiften. Slik ser du overslaget:

1. For Plus-, Family-, Professional- og Essentials-kontoer, gå til denne siden. For Standard-, Business-, Advanced- og Business Plus-kontoer, besøk denne siden.
  2. Velg abonnementet du vurderer å kjøpe.
  3. Bla til bunnen, velg land og skriv inn postnummeret ditt.
  4. Prisen justeres automatisk, og du finner et skatteanslag under Ordresammendrag.
highlight icon

Merk: Hvis du befinner deg i EU eller Sveits, kan Dropbox-priser inkludere avgifter.

Hvordan se avgiften for ditt nåværende abonnement

highlight icon

Merk: Dette gjelder bare team som betaler med kredittkort, PayPal eller direktedebitering. Hvis team ditt har betalt ved manuell fakturering og er skatteberettiget, kan du se skatt for et gjeldende abonnement på fakturaen som ble sendt til e-postadressen som er oppført som teamets faktureringskontakt.

For å se hvor mye skatt du belastes for øyeblikket:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Fakturering.
  5. Under Faktureringshistorikk klikker du på Kvittering ved siden av den siste transaksjonen din.

Hvis du er administrator, kan du se hvor mye skatt du belastes for øyeblikket:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Fakturering.
  4. Klikk på fanen Faktureringsinformasjon.
  5. Klikk på Faktura ved siden av den siste transaksjonen din.

Hvordan se avgiften for ditt nåværende abonnement

Dropbox-teamadministratorer

Slik ser du hvor mye avgift du betaler nå:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Fakturering.
  4. Klikk på fanen Faktureringsinformasjon.
  5. Klikk på Faktura ved siden av den siste transaksjonen din.

Dropbox Plus-, Family-, Professional- og Essentials-brukere

Slik ser du hvor mye avgift du betaler nå:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Fakturering.
  5. Under Faktureringshistorikk klikker du på Kvittering ved siden av den siste transaksjonen din.

Tilbyr Dropbox skattefritak?

Enkelte ideelle organisasjoner og utdanningsorganisasjoner kan få skattefritak for Dropbox-teamabonnementer. Hvis du er administrator for en Dropbox-teamkonto, kan du kontakte brukerstøtten for å se hvilke muligheter du har.

Hvis selskapet ditt er registrert for MVA, kan du legge til MVA- eller GST ID-nummeret ditt på Dropbox-kontoen din når som helst.

Avgift på Dropbox basert på sted

Avgiftsprosenten endres ofte. Gå til denne siden for å se hvor mye avgift du må betale.

Land eller region

Type avgift

Armenia

Merverdiavgift (MVA)

Australia

Avgift på varer og tjenester (GST)

Bahamas

Merverdiavgift (MVA)

Bahrain

Merverdiavgift (MVA)

Barbados

Merverdiavgift (MVA)

Bangladesh

Merverdiavgift (MVA)

Hviterussland

Merverdiavgift (MVA)

Kambodsja

Merverdiavgift (MVA)

Canada – Alberta

Avgift på varer og tjenester (GST)

Canada – Britisk Columbia

Avgift på varer og tjenester (GST) Provinsiell merverdiavgift (PST)

Canada – Labrador

Harmonisert merverdiavgift (HST)

Canada – Manitoba

Avgift på varer og tjenester (GST)

Canada – Newfoundland

Harmonisert merverdiavgift (HST)

Canada – New Brunswick

Harmonisert merverdiavgift (HST)

Canada – nordvestlige territorier

Avgift på varer og tjenester (GST)

Canada – Nova Scotia

Harmonisert merverdiavgift (HST)

Canada – Nunavut

Avgift på varer og tjenester (GST)

Canada – Ontario

Harmonisert merverdiavgift (HST)

Canada – Prince Edward Island

Harmonisert merverdiavgift (HST)

Canada – Quebec

Avgift på varer og tjenester (GST) Merverdiavgift for Quebec (QST)

Canada – Saskatchewan

Provincial Sales Tax (PST)

Canada – Yukon

Avgift på varer og tjenester (GST)

Chile

Merverdiavgift (MVA)

Egypt

Avgift på varer og tjenester (GST)

EØS

Merverdiavgift (MVA)

Georgia

Merverdiavgift (MVA)

Island

Merverdiavgift (MVA)

India

Merverdiavgift (MVA)

Indonesia

Avgift på varer og tjenester (GST)

Japan

Forbruksavgift

Kasakhstan

Merverdiavgift (MVA)

Kenya

Merverdiavgift (MVA)

Liechtenstein

Merverdiavgift (MVA)

Malaysia

Merverdiavgift (MVA)

Moldova

Merverdiavgift (MVA)

New Zealand

Avgift på varer og tjenester (GST)

Oman

Merverdiavgift (MVA)

Russland

Merverdiavgift (MVA)

Saudi-Arabia

Merverdiavgift (MVA)

Singapore

Avgift på varer og tjenester (GST)

Sør-Afrika

Merverdiavgift (MVA)

Sør-Korea

Merverdiavgift (MVA)

Taiwan

Merverdiavgift (MVA)

Thailand

Merverdiavgift (MVA)

Tyrkia

Merverdiavgift (MVA)

Ukraina

Merverdiavgift (MVA)

De forente arabiske emirater

Merverdiavgift (MVA)

USA (der det er aktuelt)

Merverdiavgift

USA – Kentucky

Salgs- og bruksavgift (SUT)

Zimbabwe

Merverdiavgift (MVA)