Hvordan beregne avgiften på Dropbox-abonnementer

Du må kanskje betale avgift på Dropbox-abonnementet, avhengig av faktureringskoden eller landet som er knyttet til kontoen din.

Hvis du er i en jurisdiksjon der avgifter skal betales, vil du se avgiften oppført på fakturaene og kvitteringene.

Hvordan beregne avgiften før kjøpet

Du trenger ikke å skrive inn betalingsinformajson for å se et overslag for avgiften. Slik ser du overslaget:

1. Gå til siden for Business-kontoer, eller denne siden for Plus- eller Professional-kontoer.
  2. Velg abonnementet du vurderer å kjøpe.
  3. Bla til bunnen, velg land og skriv inn postnummeret ditt.
  4. Prisen vil automatisk justeres, og du vil kunne se MVA under Bestillingssammendrag.

Obs! Hvis du bor i et av EU-landene eller Sveits, vil prisen på Dropbox omfatte avgiftene.

Hvordan se avgiften for ditt nåværende abonnement

Dropbox Business-teamadministratorer

Slik ser du hvor mye avgift du betaler nå:

1. Logg deg på dropbox.com.
  2. Klikk på Administratorverktøy på venstre side.
  3. Klikk på Fakturering.
  4. Klikk på fanen Faktureringsinformasjon.
  5. Klikk på Kvittering ved siden av den siste transaksjonen din.

Dropbox Plus- og Professional-brukere

Slik ser du hvor mye avgift du betaler nå:

1. Logg deg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt eller den grå sirkelen i øvre hjørne til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Fakturering.
  5. Under Faktureringshistorikk klikker du på Kvittering ved siden av den siste transaksjonen din.

Tilbyr Dropbox skattefritak?

Noen veldedighets- og utdanningsorganisasjoner kan få fritak fra omsetningsavgiften for Dropbox Business-abonnementene. Hvis du er administrator for et Business-team, kan du kontakte kundestøtten for å se hva alternativene dine er.

Et Dropbox Business-team kan legge til en administrator fra et annet team som administrator for teamet. Den nye administratoren blir deretter en «multiteam-administrator». Den nye administratoren, eller «multiteam-administratoren», vil ha de samme mulighetene som en administrator fra ditt eget team, med unntak av følgende:

• Administratoren har ikke tilgang til Fakturering- eller Hjelp-siden i Administratorverktøyet
  • Administratoren kan ikke logge seg inn på et teammedlems konto

Vil du gi administratortillatelser til noen på ditt eget team i stedet?Finn ut hvordan.

Hvordan legge til (eller fjerne) en administrator fra et annet team

Hvis du er teamadministrator, kan du sende en administratorforespørsel til noen på et annet team. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Betrodde team.
  5. Klikk på Legg til team.
  6. Under Legg til en teamadministrator fra det betrodde teamet, skriver du inn e-postadressen til administratoren du vil legge til.
  7. Klikk på La det betrodde teamet få tilgang til administratorverktøyet mitt.
  8. Klikk Fortsett.
  9. Godta vilkårene ved å merke av i boksen.
  10. Klikk på Send forespørsel.

Den andre administratoren mottar et varsel via e-post, og dette varselet sender vedkommende til Betrodde team-siden, hvor forespørselen kan godtas.

Hvis du vil fjerne administratoren fra teamet ditt, går du til Betrodde team-siden og klikker på Tilbakekall tilgang ved siden av navnet til administratoren.

Hvordan legge til (eller fjerne) deg selv som en administrator for et annet team

Av sikkerhetshensyn kan du ikke legge til deg selv som administrator for et annet team. Kontakt det andre teamets administrator, og be vedkommende følge trinnene for å legge deg til.

Slik fjerner du deg selv som et annet teams administrator:

1. Logg deg inn på det andre teamets administratorverktøy.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Betrodde team.
  4. Klikk på Fjern team ved siden av teamet du vil fjerne deg selv fra.

Avgift på Dropbox etter land

Avgiftsprosenten endres ofte. Gå til denne siden for å se hvor mye avgift du må betale.

Land eller region

Type avgift

Hvem gjelder den for?

EØS

Merverdiavgift (MVA)

Dropbox Plus, Professional, Business og Enterprise-kontoer

Sør-Afrika

Merverdiavgift (MVA)

Dropbox Plus, Professional, Business og Enterprise-kontoer

Japan

Forbruksavgift

Dropbox Plus, Professional og Business-kontoer

New Zealand

Avgift på varer og tjenester (GST)

Dropbox Plus- og Professional-kontoer

Australia

Avgift på varer og tjenester (GST)

Dropbox Plus- og Dropbox Professional-kontoer

Taiwan

Merverdiavgift (MVA)

Dropbox Plus- og Dropbox Professional-kontoer

USA (der det er aktuelt)

Merverdiavgift

Dropbox Plus, Professional og Business-kontoer

Island

Merverdiavgift (MVA)

Dropbox Plus og Professional

Sør-Korea

Merverdiavgift (MVA)

Dropbox Plus og Professional

Quebec

Merverdiavgift (MVA)

Dropbox Plus og Professional