Hvordan beregne avgiften på Dropbox-abonnementer

Du må kanskje betale avgift på Dropbox-abonnementet, avhengig av faktureringskoden eller landet som er knyttet til kontoen din.

Hvis du er i en jurisdiksjon der avgifter skal betales, vil du se avgiften oppført på fakturaene og kvitteringene.

Hvordan beregne avgiften før kjøpet

Du trenger ikke å skrive inn betalingsinformajson for å se et overslag for avgiften. Slik ser du overslaget:

1. Gå til siden for Business-kontoer, eller denne siden for Plus-, Family- eller Professional-kontoer.
  2. Velg abonnementet du vurderer å kjøpe.
  3. Bla til bunnen, velg land og skriv inn postnummeret ditt.
  4. Prisen vil automatisk justeres, og du vil kunne se MVA under Bestillingssammendrag.

Merk: Hvis du bor i et EU-land eller Sveits, er avgifter inkludert i Dropbox-prisen.

Hvordan se avgiften for ditt nåværende abonnement

Dropbox Business-teamadministratorer

Slik ser du hvor mye avgift du betaler nå:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Administratorverktøy på venstre side.
  3. Klikk på Fakturering.
  4. Klikk på fanen Faktureringsinformasjon.
  5. Klikk på Kvittering ved siden av den siste transaksjonen din.

Dropbox Plus-, Family- og Professional-brukere

Slik ser du hvor mye avgift du betaler nå:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Fakturering.
  5. Under Faktureringshistorikk klikker du på Kvittering ved siden av den siste transaksjonen din.

Tilbyr Dropbox skattefritak?

Noen veldedighets- og utdanningsorganisasjoner kan få fritak fra omsetningsavgiften for Dropbox Business-abonnementene. Hvis du er administrator for et Business-team, kan du kontakte kundestøtten for å se hva alternativene dine er.

Hvis selskapet ditt er registrert for MVA, kan du legge til MVA- eller GST ID-nummeret ditt på Dropbox-kontoen din når som helst.

Avgift på Dropbox etter land

Avgiftsprosenten endres ofte. Gå til denne siden for å se hvor mye avgift du må betale.

Land eller region Type avgift Hvem gjelder den for?
Australia Avgift på varer og tjenester (GST) Dropbox Plus, Family, Professional og Business
Bahrain Merverdiavgift (MVA) Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Hviterussland Merverdiavgift (MVA) Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Canada* Merverdiavgift (MVA) Dropbox Plus, Family og Professional
Canada – Saskatchewan Provincial Sales Tax (PST) Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Chile Merverdiavgift (MVA) Dropbox Plus, Family, Professional og Business
EØS Merverdiavgift (MVA) Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Island Merverdiavgift (MVA) Dropbox Plus, Family, Professional og Business
India Merverdiavgift (MVA) Dropbox Plus, Family, Professional og Business
Indonesia Avgift på varer og tjenester (GST) Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Japan Forbruksavgift Dropbox Plus, Family, Professional og Business
Malaysia Merverdiavgift (MVA) Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
New Zealand Avgift på varer og tjenester (GST) Dropbox Plus, Family, Professional og Business
Oman Merverdiavgift (MVA) Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Russland Merverdiavgift (MVA) Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Saudi-Arabia Merverdiavgift (MVA) Dropbox Plus, Family, Professional og Business
Singapore Avgift på varer og tjenester (GST) Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Sør-Afrika Merverdiavgift (MVA) Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Sør-Korea Merverdiavgift (MVA) Dropbox Plus, Family, Professional og Business
Taiwan Merverdiavgift (MVA) Dropbox Plus, Family og Professional
Thailand Merverdiavgift (MVA) Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Tyrkia Merverdiavgift (MVA) Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Ukraina Merverdiavgift (MVA) Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
De forente arabiske emirater Merverdiavgift (MVA) Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
USA (der det er aktuelt) Merverdiavgift Dropbox Plus, Family og Professional
*Avgiftene avhenger av provinsens skattelovgivning.