Hva er Dropbox Advanced?

Oppdatert Dec 01, 2023
Dropbox Advanced gir teamene 15 TB total lagringsplass, delt mellom hele teamet (5 TB per aktivt brukt lisens med minimum 3 lisenser), i tillegg til avanserte funksjoner for administrasjon, revisjon, sikkerhet og integrering.
highlight icon

Merk: Maksimal lagringsplass du kan kjøpe på Dropbox Advanced er 1000 TB.

Finn ut mer om hvert Dropbox-abonnement og tilhørende funksjoner.

Hvilke funksjoner er tilgjengelige for team med Dropbox Advanced?

Dropbox Advanced hjelper team med organisering, fokusering og synkronisering. Det har alle funksjonene som er tilgjengelige for team med Dropbox Standard, i tillegg til:

• Lagring per lisens. Starter på 15 TB total lagringsplass, delt mellom hele teamet (5 TB per aktivt brukt lisens med minimum 3 lisenser).*
    • Merk: En aktivt brukt lisens er når en unik person regelmessig logger på og bruker Dropbox.
  • Stor fil-levering. Send filer med Dropbox Transfer, med en størrelsesgrense for overføring på 100 GB.
  • Teamkontroller. Håndhev teamets invitasjoner, godkjenne hvilke enheter teammedlemmer bruker til arbeidsrelaterte filer, og til og med få tilgang til teammedlemmenes arbeidskontoer med pålogging som bruker.
  • App-integreringer. Bruk integreringer for single sign-on (SSO) og API-kall for dataoverføringer.
  • Administratorstyring. Deleger teamadministrasjon med tilgang til trinnvis ordnede administratorroller.
  • Sikkerhetsvarsler og gjenkjenning av løsepengevirus. Bli varslet om mistenkte trusler og iverksett tiltak for å beskytte dataene dine umiddelbart.
  • Kundestøtte i sanntid. Få tilgang til kundestøtte over telefon, chat eller e-post.

*Noen langtidskunder med Dropbox Advanced-kunder kan fortsatt be om ekstra lagringsplass, avhengig av kjøpsdatoen. Vi innvilger forespørsler om mer plass basert på fornuft og på en måte som muliggjør forsvarlig administrasjon av lagringsplass.

Vanlige spørsmål om Dropbox Advanced

Hvor mye koster Dropbox Advanced?

Prisen for Dropbox Advanced bestemmes av flere faktorer, blant annet antall medlemmer i et team og geografisk plassering.

Merk: Dropbox Advanced-abonnementet krever kjøp av minimum 3 lisenser.

Hvordan kan jeg kjøpe Dropbox Advanced?

For å kjøpe Dropbox Advanced-abonnementet går du til hovedkjøpssiden.

Kan jeg oppgradere Dropbox Standard-teamet mitt til Dropbox Advanced?

Ja, hvis du har en eksisterende teamkonto, kan du overføre den til Dropbox Advanced.

Hvis teamet ditt er på Dropbox Standard, kan du oppgradere til Dropbox Advanced:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Fakturering.
  4. Klikk på Endre abonnement for å endre abonnementet ditt.
  5. Velg Dropbox Advanced.
  6. Klikk på Bekreft.

Du vil bli belastet for oppgraderingen så snart du kjøper, med et proporsjonalt beløp. Neste faktureringsperiode vil abonnementskostnaden inkludere hele prisen på Dropbox Advanced for teamet ditt.

Hvis teamet ditt er på Dropbox Enterprisetar du kontakt med salgsteamet vårt for å endre abonnementet ditt.

Hva skjer hvis kontoen min overskrider lagringskvoten?

Hvis Dropbox-kontoen er over lagringskvoten, vil filsynkroniseringen stanse. Synkronisering vil gjenopptas når du får kontoen under kvoten igjen.

Vårt kundestøtteteam kan kontakte deg og gi deg beskjed om at du må fjerne filer for å komme under kvoten igjen. Hvis kontoen din fortsatt ikke kommer under kvoten, kan kontoen din bli stengt eller filene dine bli slettet. Vi varsler deg før dette skjer, og gir deg en mulighet til å lagre filene dine.