Dropbox Business: Advanced-abonnementet

Advanced-abonnementet på Dropbox Business gir team all den plassen de trenger, i tillegg til avanserte verktøy for administrering, tilsyn, sikkerhet og integrasjon.

Obs! Det finnes to andre Dropbox Business-abonnementer: Standard og Enterprise. Finn ut mer om hvert abonnement og tilhørende funksjoner.

Hvilke funksjoner er tilgjengelige for team på Advanced-abonnementet?

Advanced-abonnementet er utviklet for team som har behov for kraftige verktøy til lagring, deling og samarbeid. Det har funksjoner som ikke er tilgjengelige for team på Standard-abonnementet, blant annet:

• Ubegrenset lagring. Team på Advanced-abonnementet får så mye lagringsplass som de trenger.
  • Teamkontroller. Administratorer kan håndheve teamets invitasjoner, godkjenne hvilke enheter teammedlemmer bruker til arbeidsrelaterte filer, og til og med få tilgang til de individuelle arbeidskontoene med logg på som bruker.
  • App-integreringer. Integreringer for Single Sign-On (SSO) og API-kall for dataoverføringer.
  • Administratorstyring. Tilgang til trinnvis ordnede administratorroller, noe som gjør det enkelt å delegere teamadministrasjon.
  • Kundestøtte i sanntid. Tilgang til kundestøtte over telefon, chat eller e-post.

Se en fullstendig liste over de bestemte funksjonene som er tilgjengelige på hvert Dropbox Business-abonnement.

Hvor mye koster et Advanced-abonnement, og hvordan kjøper jeg det?

Prisen på hvert Dropbox Business-abonnement avgjøres av flere faktorer, blant annet hvor mange brukere som er på et team.

Hvis du ønsker å kjøpe Dropbox Business, eller å se et pristilbud, kan du besøke hovedkjøpssiden.

Hvis du vil finne ut mer om Dropbox Business, kan du kontakte salgsteamet vårt.

Jeg er administrator for et eksisterende Dropbox Business-team, men vi har et annet abonnement – kan jeg gå over til Advanced-abonnementet?

Ja. Hvis du allerede har en konto, kan du ta kontakt med vårt salgsteam for å endre abonnementet.