Hva er Dropbox Advanced?

Dropbox Advanced gir team all den plassen de trenger, i tillegg til avanserte verktøy for administrering, revisjon, sikkerhet og integrasjon.

Finn ut mer om hvert Dropbox-abonnement og tilhørende funksjoner.

Hvilke funksjoner er tilgjengelige for team med Dropbox Advanced?

Dropbox Advanced hjelper team med organisering, fokusering og synkronisering. Abonnementet har funksjoner som ikke er tilgjengelige for team med Dropbox Standard-abonnement, blant annet:

• Ubegrenset lagring. Team på Advanced-abonnementet får så mye lagringsplass som de trenger.
  • Teamkontroller. Administratorer kan håndheve teamets invitasjoner, godkjenne hvilke enheter teammedlemmer bruker til arbeidsrelaterte filer, og til og med få tilgang til de individuelle arbeidskontoene med logg på som bruker.
  • App-integreringer. Integreringer for Single Sign-On (SSO) og API-kall for dataoverføringer.
  • Administratorstyring. Tilgang til trinnvis ordnede administratorroller, noe som gjør det enkelt å delegere teamadministrasjon.
  • Kundestøtte i sanntid. Tilgang til kundestøtte over telefon, chat eller e-post.

Hvor mye koster Dropbox Advanced?

Prisen for Dropbox Advanced bestemmes av flere faktorer, blant annet antall medlemmer i et team og geografisk plassering.

Hvordan kan jeg kjøpe Dropbox Advanced?

For å kjøpe Dropbox Advanced-abonnementet går du til hovedkjøpssiden.

Kan jeg overføre et eksisterende team til Dropbox Advanced?

Ja. Hvis du allerede har en konto, kan du ta kontakt med vårt salgsteam for å endre abonnementet.