Hvordan avbestille eller forlate et Dropbox Family-abonnement

Oppdatert Oct 16, 2023

Hvis du er leder for et Dropbox Family-abonnement, kan du når som helst avbestille abonnementet. Avbestillingen trer i kraft ved slutten av nåværende faktureringsperiode.

Når abonnementet avsluttes:

• Alle på abonnementet (Family-leder og -medlemmer) blir nedgradert til sin egen gratis Dropbox Basic-konto.
  • Alle medlemmene på abonnementet beholder tilgang til alle filene og mappene sine, samt alt innhold som har blitt delt med dem.
  • Alle medlemmer av abonnementet vil beholde en kopi av familiemappen.
  • Alle på et gratis Basic-abonnement kan gjenopprette slettede filer og gjenopprette tidligere versjoner av filer i 30 dager.
  • Alle som overskrider lagringskvoten for Basic-kontoen kan fortsatt få tilgang til filene sine, men Dropbox vil slutte å synkronisere filer til enhetene deres.

Slik avbestiller du et Dropbox Family-abonnement:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Abonnement.
  5. Klikk på Avbestill abonnement nederst på siden.
  6. Velg grunnen til at du avbestiller.
  7. Klikk på Fortsett å avbestille. Du mottar en e-postbekreftelse om at abonnementet ditt er avbestilt.
highlight icon

Obs! Familieansvarlige som kjøpte Dropbox Family gjennom Dropbox-mobilappen, må avbestille gjennom app-butikken på den mobile enheten sin.

Forlate et Family-abonnement

Selv om det bare er ledere for Family-abonnementet som kan avbestille det, kan Family-medlemmer forlate Family-abonnementet når som helst. Når et medlem forlater abonnementet, blir vedkommende nedgradert til en gratis Dropbox Basic-konto og mister tilgang til funksjonene og lagringsplassen i Dropbox Family.

Familiemedlemmer som forlater et Family-abonnement beholder alle filene og mappene i sine individuelle kontoer, i tillegg til alt innhold som ble delt med dem. De mister imidlertid tilgang til familiemappen. Hvis de overskrider lagringskvoten for Basic-kontoen, kan de fortsatt få tilgang til filene sine, men Dropbox vil slutte å synkronisere filer til enhetene deres.

Slik forlater du et Family-abonnement:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Abonnement.
  5. Klikk på Forlat abonnement nederst på siden.
highlight icon

Obs! Hvis den som er leder for Family-abonnementet, avbestiller abonnementet, gjøres kontoene til alle familiemedlemmer om til egne gratis Dropbox Basic-kontoer. Enkeltpersoner kan beholde Basic-abonnementet sitt, eller de kan velge et annet abonnement som tilfredsstiller behovene de har.